Beordrer Kim og Kanye i parterapi

Kris Jenner mener det er det eneste som kan redde datterens ekteskap.

TRØBBEL I PARADIS: De siste månedene skal Kim Kardashian og Kanye West ha kranglet stadig mer, og kilder hevder nå at ekteskapet nærmer seg slutten.  Foto: Broadimage
TRØBBEL I PARADIS: De siste månedene skal Kim Kardashian og Kanye West ha kranglet stadig mer, og kilder hevder nå at ekteskapet nærmer seg slutten. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I flere måneder har Kim Kardashian (35) og Kanye West (39) blitt utsatt for gjentagende bruddrykter. Da de nylig var ute til lunsj i Hollywood skal tonen mellom ekteparet ha vært så dårlig, at Kanye begynte å kjefte på kona foran fotografene!

Kims mor, Kris Jenner (60), er kjent for å kontrollere familien, og beordrer nå datteren og svigersønnen i terapi for å redde forholdet.

- Kanye ber stadig Kris om å megle i forholdet deres, men nå orker hun ikke mer og beordrer Kim, Kanye og barna til familieterapi, sier en kilde til nettsiden Radaronline.

Men datteren nekter å høre.

- Kim ber moren slutte å blande seg inn i privatlivet hennes.

Saken fortsetter under bildet.

BLANDER SEG: Kims mor, Kris Jenner, vil sende datteren og svigersønnen i familieterapi. Her er de tre avbildet under MET-gallaen i mai.  Foto: Rex Features
BLANDER SEG: Kims mor, Kris Jenner, vil sende datteren og svigersønnen i familieterapi. Her er de tre avbildet under MET-gallaen i mai. Foto: Rex Features Vis mer

Krangler om penger og klær

Kim og Kanye giftet seg i en spektakulær seremoni i Italia for to år siden, etter at rapperen fridde med en 15-karat stor diamantring. Men etter at de fikk barna North (3) og Saint (8 mnd) skal den store forelskelsen ha dabbet av, og de to har begynt å gå hverandre på nervene.

- Kanye er så ferdig med Kim som nesten aldri hører på ham, sier en kilde nær paret.

Rapperen skal på sin side svært kontrollerte. For noen år siden tok han over konas garderobe. Han kastet en mengde av hennes gamle klær og erstattet dem med antrekk som matchet hans egen stil.

- Kardashian har forandret imaget totalt etter at hun giftet seg med West, men det er aldri godt nok for ham, skriver Radaronline.

Saken fortsetter under bildet.

VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: I mange år var stjerneparet venner. De ble kjærester etter Kims mislykkede ekteskap med basketballstjernen Kris Humphries. Paret giftet seg i 2014 og har to barn sammen.  Foto: Rex Features
VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: I mange år var stjerneparet venner. De ble kjærester etter Kims mislykkede ekteskap med basketballstjernen Kris Humphries. Paret giftet seg i 2014 og har to barn sammen. Foto: Rex Features Vis mer

Selv om både Kim og Kanye har tjent enormt med penger på hver sin kant, skal økonomi også lenge ha skapt problemer for ekteparet.

- Kim og Kanye krangler mer enn noensinne. Kim føler at forholdet handler mer om forretninger enn kjærlighet, for alt de gjør er å snakke om jobb. Det gjør Kim veldig stresset, har en kilde tidligere avslørt for nettsiden.

Saken fortsetter under bildet.

I RAMPELYSET: Tobarnsmoren har ingen problemer med å eksponere barna på familiens realityshow. Her med sønnen Saint.  Foto: Splash News
I RAMPELYSET: Tobarnsmoren har ingen problemer med å eksponere barna på familiens realityshow. Her med sønnen Saint. Foto: Splash News Vis mer

Vil skjerme barna

Familiens realityshow, «Keeping up with the Kardashians», skal også ha vært en kilde til irritasjon i parforholdet. Mens Kim elsker å være foran kameraet og dele opplevelser med fansen, er West mer privat og holder seg lengst mulig unna. Han vil heller ikke at barna skal eksponeres.

- Det virker som om hun er den eneste forelderen og gjør det hun vil med barna. Hun vil at de skal være sammen foran kameraene, men Kanye hater realityshowet, avslører kilden.

Også tidligere har Kris Jenner beordret hele den turbulente familien i terapi. Den gangen endte det med at broren Rob løp gråtende ut fra terapitimen, etter å ha skjelt ut søstrene sine.

LES OGSÅ: Kris Jenner involvert i dramatisk bilulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer