Benny Borgs kone døde

- At hun nå ikke lenger er blant oss, er helt ufattelig og utrolig trist, sier Liv Jacobsens kolleger i en pressemelding.

MISTET KONA: Benny Borgs kone Liv Jacobsen sovnet inn søndag denne helgen. Hun ble bare 66 år gammel. Foto: NTB scanpix
MISTET KONA: Benny Borgs kone Liv Jacobsen sovnet inn søndag denne helgen. Hun ble bare 66 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Benny Borg (67) mistet kona Liv Jacobsen søndag, skriver VG. Hun ble 66 år gammel.

Jacobsen var direktør for United International Pictures, og hennes kolleger bekrefter dødsfallet i en pressemelding:

«Liv var et flott menneske, hjertevarm, engasjert, kunnskapsrik og drivende i alt hun gjorde. Hun var målestokken vi arbeidet mot, og hun øste gladelig fra sin kunnskap og lange bransjeerfaring for å bistå oss i vårt arbeide.

Med over 30 år i bransjen og nesten 25 år som leder av UIP var hun selskapet i person. Vi er veldig stolte over å ha jobbet sammen med Liv, og være en del av det selskapet hun har skapt igjennom alle disse årene.

At hun nå ikke lenger er blant oss, er helt ufattelig og utrolig trist», skriver Simen Rognerud, salgssjef i UIP, i pressemeldingen.

Den svenskfødte artisten Benny Borg har underholdt nordmenn i over 40 år, og har stått på scenen med norske artister som Grethe Kausland, Kirsti Sparboe og Dizzie Tunes.

Jacobsen har jobber i United International Pictures siden 1988, og under filmfestivalen i Haugesund i august i år mottok hun hedersprisen «Den spillende faun» av Haugesunds ordfører Petter Steen jr.

- Årets Faun og selskapet som hun leder har i alle år vært en utmerket samarbeidspartner og medspiller for filmfestivalen og levert over tid et hundretalls filmer til festivalen. Sjefen sjøl har ledet selskapet i en årrekke og har de siste årene også vært sjef i både Norge og Sverige, sa han under prisutdelingen, ifølge Kinomagasinet.

Liv og Benny giftet seg i august 1980.

LES OGSÅ: - Det gjør fortsatt vondt