KUN KJÆRESTER: Gisele Bundchen og Tom Brady har ingen planer om å gifte seg enda. Foto: All Over Press
KUN KJÆRESTER: Gisele Bundchen og Tom Brady har ingen planer om å gifte seg enda. Foto: All Over PressVis mer

Benkter forlovelsen

- Jeg vet ikke hvorfor folk er så kreative.

LOS ANGELES (Seher.no): Denne måneden kom nyheten om at supermodellen Gisele Bünchen (28) og quarterback kjæresten Tom Brady (31) skal gifte seg.

Nå slår den styrtrike skjønnheten tilbake mot ryktene.

- Jeg vet ikke hvorfor folk er så kreative. Først sier noen at han fridde til meg på en flytur til Boston. Det var julaften og vi drakk litt champagne for å feire dagen. Ut av dette trakk noen konklusjonen om at vi hadde forlovet oss, forteller hun i et intervju med det brasilianske bladet Caras, ifølge bostonherald.com.

28-åringen mottok mer enn 100 email fra venner og bekjente som ville gratulere henne med forlovelsen, og før hun rakk å svare dem dukket nok et falskt frieri opp.

- Nå har det også kommet et nytt rykte som sier at han skal ha fridd til meg forrige fredag. Da var jeg ikke en gang i landet, så hvordan kan det være sant?

Likevel innrømmer hun gjerne at hun en gang i fremtiden håper å stifte familie.

- Jeg kommer til å virkeliggjøre drømmen om bryllup og barn en dag, men jeg beklager å måtte skuffe dere. Det er ikke satt noen dato enda, slår hun fast til Caras.

Tidligere har det blitt hevdet at den brasilianske modellen vil gifte seg med kjæresten på Costa Rica. Dette vil hun ikke bekrefte.

- Alt dette snakket om Costa Rica må være fordi jeg har et hus der. Men jeg vet ikke enda hvor et eventuelt bryllup vil finne sted. Det eneste jeg vet er at det kommer til å bli en lite og enkel seremoni. Jeg liker ikke fester, og foretrekker noe intimt med de aller nærmeste.

LES OGSÅ: Forsørger hele Bünchen