FORELSKET IGJEN? Joel og Benji Madden støtter alltid opp rundt hverandre. Nå har Joel funnet en ny potensiell kjæreste til tvillingbroren. Foto: All Over Press
FORELSKET IGJEN? Joel og Benji Madden støtter alltid opp rundt hverandre. Nå har Joel funnet en ny potensiell kjæreste til tvillingbroren. Foto: All Over PressVis mer

Benji dater Paris-kopi

- Hun er så lik Paris at det nesten er skummelt.

LOS ANGELES (Seher.no): Det er nesten to måneder siden forholdet mellom hotellarvingen Paris Hilton (27) og "Good Charlotte"-gitaristen Benji Madden (29) tok slutt.

Og selv om paret har uttalt at de fremdeles elsker hverandre blir det neppe noen gjenforening med det første. Benji skal nemlig ha funnet tonen med Lauren Bond - en ny blondine og tro Paris-kopi, skriver Star magazine.

- Hun er så lik Paris at det nesten er skummelt, men personligheten hennes kunne ikke vært mer forskjellig. Hun er ikke glad i å feste i det hele tatt, forteller en kilde til bladet.

Det er Benjis tvillingbror Joel Madden (29), kjæresten til Nicole Richie (27), som skal ha koblet 29-åringen med Bond. Og ifølge ham er denne jenta nettopp det broren trenger.

- Joel har ordnet flere blind dater med "normale" jenter, men Benji har virkelig kjedet livet av seg, sier kilden.

Det var først da Joel traff Jennifer Bond, Laurens tvillingsøster, på Howard Fine Acting Studio at de to fant ut at de ville spleise søsknene.

Møtet skal ha gått over all forventning, og paret sitter timesvis i telefonen med hverandre hvis de ikke har muligheten til å treffes.

- Benji tror dette kan føre til noe seriøst. Det er ikke bare en tilfeldig flørt, avslutter kilden.

LES OGSÅ: Paris Hilton klar for Senkveld