Benjamin Ingrosso og Zara Larsson:

- Benjamin, skal vi bli sammen?

Superstjernene fyrer opp under romanserykter.

FLØRT: Artistene Benjamin Ingrosso (22) og Zara Larsson (21) fyrer opp under romanserykter på Instagram. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Artistene Benjamin Ingrosso (22) og Zara Larsson (21) fyrer opp under romanserykter på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært et hektisk kjærlighetsår for våre svenske naboer, der blant andre artistene Zara Larsson (21) og Benjamin Ingrosso (22) begge er relativt nysingle.

Det var i sommer at den verdenskjente artisten Zara Larsson kunne avsløre at hun og modellen Brian Whittaker (19) hadde valgt å gå hver til sitt, etter heftige bruddspekulasjoner fra fansen. Forholdet varte i to år.

Etter at paret sluttet å følge hverandre på Instagram, delte Zara et mem med denne teksten på plattformens story-funksjon:

«Når du får hjertet ditt knust, men det er OK fordi gatene har ventet på at du skal bli singel igjen».

View this post on Instagram

*never give you up plays in the backgrund*

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

- Jeg er singel

Mens Brian på sin side, allerede uken før, blant annet skrev følgende i et langt Instagram-innlegg:

«Dritt skjer, forhold går i stykker, man får ikke alle jobbene man ønsker seg, men gjennom kjærlighet og kjærlighet til seg selv vil alt bli bra».

Kort tid etter bekreftet 21-åringen i et intervju med People at duoen hadde gjort det slutt.

Nå kan det derimot virke som at kjærligheten blomstrer igjen.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Benjamin, skal vi bli sammen?

For sine nesten seks millioner følgere på Instagram avslører artisten at hun har fått øynene opp for en ny mann - nemlig artistkollega Benjamin Ingrosso (22).

I en noe spøkefull tone delte hun nemlig sine følelser for Ingrosso, der hun også har tagget 22-åringen og skrevet «Benjamin Ingrosso, skal vi bli sammen?».

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Zara Larsson delte sine følelser for Benjamin Ingrosso i en video på Instagram. Foto: Zara Larsson / Instagram
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Zara Larsson delte sine følelser for Benjamin Ingrosso i en video på Instagram. Foto: Zara Larsson / Instagram Vis mer

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost», og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?» og han bare «den er her, den er ved siden av».

Den svenske «Wahlgrens Värld»-stjernen besvarte 21-åringens kjærlighetserklæring kort tid etter, der han enkelt og greit skriver:

- Okei, vi kjører.

ER MED: Benjamin besvarte kort tid etter. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram
ER MED: Benjamin besvarte kort tid etter. Foto: Benjamin Ingrosso / Instagram Vis mer

Seks år sammen

Benjamin Ingrosso på sin side kunne allerede i mars avsløre at han hadde blitt singel.

Det var i et intervju med Expressen det kom frem at 22-åringen og kjæresten Linnea Widmark (23) hadde gått hver til sitt. Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», hadde - med unntak av en kort pause i forholdet - holdt sammen i seks år.

Bruddnyheten kom samtidig som artisten slapp en nyversjon av låten «I'll be fine somehow», som er en duett med norske Julie Bergan (25).

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Gråt i studio

Overfor Expressen erkjente Ingrosso at det hadde vært en følelsesmessig affære å spille inn låten.

- Det var kjempefint. Så utrolig vakkert. Jeg begynte nesten å gråte i studio, fordi det var så følelsesladet, sa han til avisen den gang.

22-åringen er foruten ovennevnte realityserie, kjent for sin deltakelse i Eurovision i fjor, der han havnet på en syvendeplass. Artisten opptrådte den gang med poplåten «Dance You Off», som ble skrevet i etterkant av bruddet mellom ham og Widmark for to og et halvt år siden.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, fortalte han i et intervju med Allas i mai i fjor, gjengitt av Hänt.

LES OGSÅ: - Kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer