Benicio del Toro hyllet Hamsun

Hollywood-skuespilleren dukket overraskende opp på 17.mai-fest i Cannes

I CANNES: Ingeborg Heldal er filmekspert i Viasat Film, og dekker den tradisjonsrike filmfestivalen for Seoghør.no.
I CANNES: Ingeborg Heldal er filmekspert i Viasat Film, og dekker den tradisjonsrike filmfestivalen for Seoghør.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I disse dager er det glitter og glamour på rød løper i Cannes, ettersom den tradisjonsrike filmfestivalen arrangeres i den franske byen for 66. gang - noe Emma Watson (23) beviste da hun stilte i en rålekker Chanel Couture-kjole.

Fredag var det Norges nasjonaldag, og også i Cannes ble denne dagen feiret med brask og bram. Ingeborg Heldal, som er filmekspert i Viasat Film og Seoghør.nos reporter i Cannes, og var invitert på 17.mai-fest av den norske promotøren Nicolai Askløv.

Og på festen dukken ingen ringere enn Hollywood-skuespilleren Benicio Del Toro (46) opp, forteller Ingeborg:

«Dessverre er det slik her i Cannes, at ikke alt kan festes til tape. I hvertfall fikk 14 svartkledde livvakter fortalt det ganske tydelig til oss i går.

Den norske promotøren Nicolai Askløv hadde invitert oss på 17.-mai feiring på nattklubben Cosy Box, og klubben var fylt til randen av nordmenn og Norgesentusiaster. Men det var flere enn meg som løftet et øyebryn da Benicio del Toro plutselig toget inn med et massivt entourage av livvakter. Hvem hadde trodd at han var så opptatt av Norges nasjonaldag?

Vi sto selvsagt parat med kamera, men når fjorten biffer i trang svart smoking forteller deg veldig tydelig (uten å si et eneste ord) at du skal droppe å vifte med det kameraet, så hører du instinktivt etter. Men Benicio tok del i festen, spiste middag og virket smilende og opplagt, og en periode parkerte han til og med vaktpatruljen på utsiden.

Jeg syntes det var vanskelig å skulle konkurrere med 160 meter modellbein i lynkorte kjoler, som til enhver tid sto parat ved bordet hans, så jeg valgte i stedet å gå på utsiden og satte meg på en liten benk med en sigarett.

Og vips, der står han gitt. Jammen viser det seg ikke at Benicio heller vil bomme en sigarett av meg enn å snakke med modeller inne på klubben. For en seier! For en 17. mai!

- Er du norsk, spør han? Jeg kjemper hardt for å bevare kulheten, men tror jeg klarer det ganske bra, og svarer bekreftende på det. - Jeg elsker Hamsun, fortsetter han. Så blir vi sittende å snakke om Hamsun. Jeg forteller blant annet ivrig om den norske filmen «Victoria», som han lover å se ved første anledning. Jeg tror bestemt jeg kan si at dette er topper alt av 17. mai-feiringer så langt! Enda jeg hverken har fått pølse eller soft-is.

Han tar meg i hånden, takker for røyken og praten og tar med seg fjorten store menn og rulser videre. Jeg går hjem med verdens bredeste smil. Heia Cannes! Heia 17. mai!».

LES OGSÅ: - Dette har jeg aldri fortalt offentlig før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer