Scott Disick og Sofia Richie:

Benektet romanserykter - nå kliner stjerneduoen til

Først benektet de romanseryktene. Nå viser Scott Disick og Sofia Richie igjen sin kjærlighet.

STJERNEPAR?: Sofie Richie (19) og Scott Disick (33) har blitt observert gjentatte ganger sammen den siste perioden. Nye feriebilder legger heller ikke en demper på rykteflommen. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR?: Sofie Richie (19) og Scott Disick (33) har blitt observert gjentatte ganger sammen den siste perioden. Nye feriebilder legger heller ikke en demper på rykteflommen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Allerede i juni svirret romanseryktene rundt realitystjernen Scott Disick (34) og modellen Sofia Richie (19). De to ble nemlig fotografert sammen arm i arm i etter et restaurantbesøk i Los Angeles.

Sofia, datteren til 80-tallshelten Lionel Richie, benektet senere at det var noe mellom dem. «Scott og jeg er bare venner», skrev hun blant annet på Twitter.

Det satte derimot ikke en stopp for spekulasjonene.

Ryktene satte igjen fart da de to ble observert sammen på moteuka i New York tidligere denne måneden, og nå får fansen nok en gang blod på tann.

HET FLØRT: Sofie og Scott kysser hverandre på ferie i Miami. Foto: NTB scanpix
HET FLØRT: Sofie og Scott kysser hverandre på ferie i Miami. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romantiske bilder av duoen har nå spredt seg, og det hersker liten tvil om at Scott og Sofia er mer enn bare venner.

Trosser aldersforskjellen

Ifølge Daily Mail er turtelduene observert i het omfavnelse på et luksushotell i Miami. På et av bildene bøyer Sofia seg frem for et kyss fra trebarnsfaren.

De to bryr seg tilsynelatende lite om aldersforskjellen på femten år, der de omfavner hverandre ved hotellets basseng.

Sofia har tidligere blitt koblet til superstjernen Justin Bieber (23). 19-åringen, som for øvrig er lillesøsteren til Nicole Richie (35), har de siste årene markert seg for alvor i moteindustrien.

Ifølge People tilbringer stjerneduoen mye tid sammen. Det forteller en kilde nær de to.

- Siden de kom tilbake til Los Angeles har Scott og Sofia vært uatskillelige, forklarer kilden, og fortsetter:

- De tilbringer hver eneste dag sammen og Sofia virker betatt, røper den hemmeligholdte kilden.

Aktiv

Trebarnsfaren har blitt koblet til en rekke damer etter at forholdet med Kourtney Kardashian tok slutt for to år siden. Scott har gjentatte ganger vist en fascinasjon for yngre modeller.

Sofia er ikke den eneste profilerte dama han har blitt koblet til i år. I mai oppsto det romanserykter med mellom ham og Disney-stjernen Bella Thorne (19).

Paret skal ha vært nære og intime i Cannes i Frankrike, men senere avviste Bella alle rykter om en romanse.

Til radiokanalen SiriusXM fortalte 19-åringen at hun ikke ville blande seg inn i dramaet mellom Scott og ekskjæresten Kourtney Kardashian (38).

- Vi var aldri seksuelle med hverandre, skal hun ha sagt til radioverten Jenny McCarthy, ifølge US Magazine.

Sexavhengig

At Scott er glad i å tilbringe tid med vakre kvinner, er ingen hemmelighet. I mars forklarte han årsaken til hans spennende kjærlighetsliv.

- Jeg er sexavhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

Han er også kjent som en notorisk partyløve, og forbruket hans av alkohol skal også ha vært en av grunnene til at forholdet med Kourtney Kardashian raknet.

De siste årene har han vært innlagt på rehab flere ganger, i kjølvannet av at han mistet begge foreldrene sine med få måneders mellomrom.

En rekke medier har tidligere meldt at Kourtney ønsket å ha full omsorgsrett for barna deres på grunn av Scotts livsstil.

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»-par venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer