Benekter Whitney-affære

Ifølge Jermaine Jackson var de to bare gode venner.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Whitney Houston levde et vilt liv før hun døde under tragiske omstendigheter på et hotellrom i Los Angeles for tre uker siden. En av kjendisvennene som sørget over tapet av sangeren var Jermaine Jackson, som ble kjent med Whitney tidlig i hennes karriere da han produserte låter for stjernen.

I forrige uke skrev avisen The Sun on Sunday at Houston og Jackson hadde et hemmelig forhold i 1984. Forholdet skal ha foregått bak ryggen på Jermaines kone Hazel Gordy, men tatt slutt fordi han ikke ville forlate kona for Whitney.

- Det tok slutt fordi Jermaine ikke ville forlate kona - og «Saving All My Love For You» dreide seg kun om det, sier en kilde til The Sun.

I sin bok «You are Not Alone: Michael, Through A Brother's Eyes» omtaler Jermaine Whitney kun som en nær venn, men mange spekulerer nå i at han bevisst utelot detaljer om deres forhold.

Da Jackson nylig møtte fotografer i Hollywood ble han spurt om hva slags forhold han hadde til den avdøde sangeren.

- Vi var gode venner og jeg var en av hennes første produsenter sammen med Clive Davis, sier Jermaine.

Houstons eks-mann Bobby Brown har fått mye kritikk for å ha påvirket Whitney til rusmisbruk, men Jermaine forsvarer Brown.

- Bobby Brown er en fin fyr. Alle er stygge med ham. Det var trist det som skjedde, men Bobby hadde ikke noe å gjøre med det.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette har ingen klart før Whitney  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer