Benekter vold mot Heather

Paul McCartney vil kjempe med nebb og klør for å renvaske navnet sitt. - Silkehanskene er tatt av, sier en nær venn av superstjernen.

- HAN SLO MEG: Ekskona Heather Mills hevder at Macca slo henne ved flere anledninger da de var gift. McCartney på sin side nekter for det hele. Foto: All Over Press
- HAN SLO MEG: Ekskona Heather Mills hevder at Macca slo henne ved flere anledninger da de var gift. McCartney på sin side nekter for det hele. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bitter strid!

SEHER.NO: Skilsmisseoppgjøret mellom Paul McCartney (64) og Heather Mills (38) blir stadig mer dramatisk. Nå beskylder Heather Macca for å ha slått henne gjennom deres fire år lange ekteskap.

"The Beatles"-stjernen benekter nå for at han skal ha slått Heather, skriver engelske Daily Telegraph.

I skilsmissepapirene til Heathers advokater skal flere detaljerte hendelser være beskrevet, skriver The Sun.

Man finner blant annet påstander om at han "misbrukte og slo Heather" og var "stadig full eller høy på stoff", skriver avisen.

Les mer om påstandene her: - Paul slo meg ofte

-Hun er en manipulerende og utpressende liten bitch, sier en venn av Macca til avisa.

De skriver også at Heather ringte fienden sin for to måneder siden for å kreve en svært høy pengesum av ham - og for å si at hun ville ødelegge ryktet hans hvis han nektet å punge ut!

-Silkehanskene er tatt av. Da hun ringte viste hun sitt virkelige jeg. Hun følte seg ydmyket, og nå er det ingenting som kan stoppe henne i å røve Maccas formue!

LES OGSÅ: Heather søkte trøst i ung mann.

- Hun sa at hvis han ikke kunne bla opp, skulle hun ødelegge hele hans verden. Paul ser på dette som utpressing, sier kilden.

Maccas nære venn Geoff Baker kaller Heather for ”komplett urealistisk”;

- Jeg hadde ikke trodd henne om hun sa at sola gikk ned i vest - og det mener jeg! Jeg tror ikke på denne oppdiktede saken her. Hun vil ha navnet sitt i avisa, og hun gjør det meste for å få oppmerksomhet, sier han.

- Dette er et kynisk og kalkulerende PR-triks, laget for å få sympati fra offentligheten og retten. Det kan gi henne mer av Maccas millioner. Paul er veldig såret og veldig, veldig sint.

I går forsvarte Heathers talsmann Phil Hall blondinen på tv-kanalen ITV1. Han nektet for å vite hvordan de 13 dokumentene har kommet ut i offentligheten, og sa at han var svært sjokkert over lekkasjen.

Det er også Heather; -Historien er veldig detaljert, og svært konfidensiell. Jeg snakket med henner i dag tidlig, og hun var også sjokkert over at noen har fått tak i dem ...

LES OGSÅ: Paul åpnet seg på fest.

Paul McCartney og Heather Mills giftet seg i juni 2002 uten å signere ekteskapsavtale. I mai i gikk de fra hverandre. McCartney skal ha tilbudt Heather 600 millioner kroner for å trekke tilbake voldssaken, men hun nekter.

Advokatfimaet opplyser at Heather vil fortsette å stå ved alle påstandene.

... Og Macca har fortalt venner at han skal kjempe med nebb og klør for å renvaske navnet sitt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer