KYSSET ALDRI: - Vi har aldri gjort noe seksuelt, jeg har ikke engang kysset ham. Vi har bare truffet hverandre og jobbet sammen, sier Anna Anka om den mye omtalte flørten hun skal ha hatt med norske Cornelis Elander. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KYSSET ALDRI: - Vi har aldri gjort noe seksuelt, jeg har ikke engang kysset ham. Vi har bare truffet hverandre og jobbet sammen, sier Anna Anka om den mye omtalte flørten hun skal ha hatt med norske Cornelis Elander. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Benekter sex med unggutt

- Man kan ikke bare plukke noen fordi han er pen, mens han kanskje er dum i hodet mot barna dine.

Se videointervjuet med Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: I mars kunne God kveld, Norge melde at den svenske TV-stjernen Anna Anka (39) hadde funnet tonen med norske Cornelis Elander (28). Men det var aldri noe romantikk mellom de to, uttalte Cornelis til Kjendis.no i mai.

Samtidig benyttet han sjansen til å vise fram hun som faktisk er kjæresten hans, Amanda Kaplan (34).

Til Seher.no forteller også Anna Anka at det aldri skjedde noe mellom henne og den norske unggutten.

- Vi har aldri gjort noe seksuelt, jeg har ikke engang kysset ham. Vi har bare truffet hverandre og jobbet sammen. Hadde jeg ikke hatt barn og hvis han var singel, da kunne vi kanskje hatt sex og hatt det hyggelig sammen en stund. Og hvem vet hva det kunne ledet til. Men vi kom absolutt ikke dit, sier Anka når vi møter henne på fasjonable Grand Hotel i Stockholm.

Cornelis Elander startet sin karriere som programleder for TVNorge, men reiste senere til New York for å studere ved New York Film Academy.

Nå har han bodd i Los Angeles i tre år, og jobber som modell, skuespiller og programleder. Og det er i den amerikanske filmbyen at han også har jobbet litt sammen med Anna Anka.

Her kan du se bilder og lese mer om Cornelis Elander (Ekstern lenke).
 
- Det var ingen flørt sånn sett, vi jobbet bare sammen. Han er kjempepen, hyggelig og sånt, men ser jeg meg selv i et forhold med ham? Nei. Jeg tror han er alt for ung, forteller Anka til Seher.no.

39-åringen, kjent fra «Svenska Hollywoodfruar» og «Anna Anka søker assistent», og som i høst er aktuell med «I form med Anna Anka», innrømmer at det ikke er så lett å finne seg en ny kjæreste når hun tross alt har to barn fra forholdet sitt til Paul Anka.

- Jeg er på et helt annet nivå enn Cornelis, jeg er mamma og har to barn. Det er jo klart at man leter etter en viss karakter som skal passe inn i det bildet. Og det er vanskelig når det er snakk om unge gutter. Du vet, de vil leve sitt liv og er ikke rede for å ha det ansvaret, mener hun.

Og:

- Viktig er også spørsmålet om hvem mannen som skal være der for dine barn er. Man kan ikke bare plukke noen fordi han er pen, har fin kropp, mens han kanskje er dum i hodet mot barna dine. Det er så mange faktorer som spiller inn, og derfor blir det mye mer komplisert når man har barn og skal treffe en annen, sier Anna Anka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen
 
Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8769]