Benekter forholdet

Superstjernen beskriver påstandene som "oppdiktede løgner".

IKKE SAMMEN: Whitney Houston og eksmannen Bobby Brown skal ikke ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN: Whitney Houston og eksmannen Bobby Brown skal ikke ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Før helgen ble det rapportert at superstjernen Whitney Houston (45) og eksmannen Bobby Brown (39) muligens har funnet tilbake til hverandre.

Øyenvitner skal ha sett paret ute på flere datere sammen i Georgia, og de skal ha sett svært så intime ut og romantiske ut, skrev flere nettsteder.

Nå tilbakeviser en talsperson for Whitney ryktene og kaller dem "oppdiktede løgner", skriver Access Hollywood.

Paret, som skilte seg i april 2007, var gift i 14 år og fikk datteren Bobbi Kristina (15) sammen. Det er Whitney som har foreldreretten.

I løpet av deres turbulente ekteskap har det haglet beskyldninger om misbruk og utroskap. Mens Bobby gjentatte ganger har vært i klammeri med loven for narkotika- og alkohol misbruk, har Whitney blant annet sjekket seg selv inn på rehab to ganger.

I skilsmisserettsaken hevdet "My Love Is Your Love"-stjernen at det var Bobby som er årsaken til hennes gruslagte karriere samt hennes narkotika misbruk.

Nylig ble 45-åringen også linket romantisk til rapperen Ray J (27).

Om kort tid er det ventet at Whitney skal slippe et etterlengtet comeback album.

LES OGSÅ: Synger om sex med Whitney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer