Benekter danse-romanse

Tone Damli Aaberge (19) innrømmer at hun har en god tone med dansepartneren Tom-Erik Nilsen, men er lei ryktene om at de to er et par.

FLØRTENDE: Selv om Tone liker å flørte er hun klokkeklar på at det ikke er "noe på gang" med dansemakker Tom-Erik Larsen. Foto: Se og Hør
FLØRTENDE: Selv om Tone liker å flørte er hun klokkeklar på at det ikke er "noe på gang" med dansemakker Tom-Erik Larsen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skal vi bare danse?

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge forfølges av rykter og lettkledde bilder. Nå er hun også rammet av rykter om at hun og makkeren i "Skal vi danse" er blitt et hett par. På sin egen hjemmeside skriver den tidligere Idol-deltageren følgende:

- Til alle de som tror at jeg og Tom har en flørt, eller er kjærester - det er herved avkreftet, skriver "Skal vi danse"-deltageren.

Hun benytter imidlertid sjansen til å rose bergenseren som hun kom på førsteplass sammen med i premiereprogrammet på "Skal vi danse" for en uke siden.

- Tom er en super gutt, men jeg har ingen ambisjoner om å ødelegge mellom Tom og hans kjære i Bergen (ikke at jeg tror jeg hadde lykkes, for hun er nydelig). Men jeg er glad i Tom, og det må være lov, skriver Tone.

19-åringen var lenge kjæreste med fotballspilleren Børre Stenslid, men forholdet tok slutt etter at Tone ble kjent gjennom Idol på TV 2. Etter bruddet har den attraktive vestlendingen blitt koblet til flere gutter. Deriblant hoppesset Bjørn-Einar Romøren.

Men til alle håpefulle gutter der ute: Tone bedyrer at hun er singel, og som hun selv har sagt, elsker hun å flørte...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer