Benekter at Travolta er homofil

- Han var min livs store kjærlighet, sier skuespillerinnen.

GODE VENNER: Kirstie Alley og John Travolta skal ha vært venner helt siden de spilte sammen i diverse filmer på 80- og 90-tallet. De er begge også medlem av den omstridte Scientologi-kirken. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Kirstie Alley og John Travolta skal ha vært venner helt siden de spilte sammen i diverse filmer på 80- og 90-tallet. De er begge også medlem av den omstridte Scientologi-kirken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at et av de heteste ryktene i Hollywood handler om at «Grease»-stjernen John Travolta (58) er homofil.

Noe han selv har benektet ved flere anledninger.

Han blant annet skal ha hatt et hemmelig forhold med en mannlig pilot, og hatt flere seksuelle forhold til ulike menn bak kona Kelly Prestons (50) rygg i flere år.

Nå går «Look Who's Talking»-kollega Kristie Alley (61) ut og forsvarer vennen.

- Jeg kjenner John av hele mitt hjertet og min sjel, og vet med sikkerhet at han ikke er homofil. Det er så typisk Hollywood å rakke ned på stjerner som verken bruker dop eller er skjørtejegere. Hva er det liksom man kan ta dem på da?, sier Alley til den amerikanske talkshow-verten Barbara Walters under et 20/20-intervju.

Kristie Alley avslører også at «Grease»-stjernen han hun en gang så på Travolta som sin livs kjærlighet, til tross for at hun var gift med Parker Stevenson på det tidspunktet.

- Jeg måtte kjempe for ikke å stikke av, gifte meg med John og være sammen med ham for resten av livet. Men er man allerede gift må man jobbe hardt for å få ekteskapet til å funger, og det var det jeg til slutt bestemte meg for å prøve på, sier hun videre.


HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det er ikke første gang denne uken at 61-åringen bretter ut om romantiske forhold med Hollywood-skuespillere.

Denne uken kom det nemlig fram at hun og nå avdøde Patrick Swayze, mest kjent for kjekkasrollen i 80-tallsfilmen «Dirty Dancing», hadde et hemmelig forhold i 1985.

- Begge var gift, men vi var ikke utro. Men jeg mener at de vi gjorde var verre enn utroskap. Fordi når man forelsker seg i noen mens man er gift, setter du både ditt eget og den andre personens ekteskap i fare. Det er ille, avslørte Alley da hun gjestet «Entertainment Tonight» mandag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kirstie Alley kom på reunion med ny kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer