GLEDER SEG TIL Å BLI FAR: Nick Cannon avslører at han gleder seg til å bli far, når timingen er rett. Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG TIL Å BLI FAR: Nick Cannon avslører at han gleder seg til å bli far, når timingen er rett. Foto: Stella PicturesVis mer

Benekter at Mariah er gravid

Nå avkrefter ektemannen at sangerinnen venter barn.

SEHER.NO: Tidligere denne måneden verserte det graviditetsrykter rundt sangstjernen Mariah Carey (40), og ryktene ble hevdet å være sanne.

Ifølge en kilde gledet Carey og hennes ektemann Nick Cannon (29) seg veldig til å bli foreldre. Men nå går Cannon selv ut og benekter de falske ryktene.

Etter en måneds spekulasjoner i tabloider verden over, avslører Nick endelig at Mariah ikke er gravid.

Det som skal ha fått rykteflommen til å sette i gang, var at Carey ble beordret av sine leger til å trekke seg fra Tyler Perrys «For Colored Girls Who Have Considered Suicide/When the Rainbow is Enuf».

- Mariah er ikke gravid. For at det skal skje må timingen være rett. Men jeg gleder meg veldig til å bli far, sier Cannon ifølge Perez Hilton.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Mariah Carey er gravid