Benekter at hun har en halvsøster

Men Lindsay Lohan fortalte selv om farens ukjente barn i 2008.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken kom sjokknyheten om at Lindsay Lohan (26) har en ukjent halvsøster, etter at faren fikk barn med en annen kvinne for 17 år siden.

Hennes far Michael Lohan (52) skal ha fått et barn med amerikanske Kirsti Horn i 1995, mens han var separert fra skuespillerens mor Dina (52).

Denne uken gjestet 26-åringen det amerikanske talkshowet «Good morning America», hvor hun fortalte at hun ikke lar seg påvirke av hva folk påstår om henne og hennes familieforhold - og at hun benekter halvsøsterens eksistens.

Men pappa Michael, som venter barn med sin unge kjæreste Kate Major (26), gikk tidligere denne måneden med på å la seg DNA-teste offentlig for å finne ut om Ashley Horn (17) virkelig er han datter.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Testen var positiv, og som et utdrag fra «Liz and Dick»-stjernens blogginnlegg fra 2008 viser i videoen øverst i saken, skal faktisk Lindsay ha visst om halvsøsteren:

«Jeg vet blant annet at han skal ha fått et annet barn etter min lillesøster Aliana kom til verden - eller før for den saks skyld. Uansett. Han var utro mot mamma, og det er utrolig skuffende».

I tillegg til Lindsay har Michael Lohan barna Aliana (19), Michael Jr. (16) og Cody (15) fra ekteskapet med Dina.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hevder Lindsay Lohan løy til politiet om påkjørsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer