Benekter at han er «Kåte-Fredrik»

Programleder Fredrik Skavlan har blitt beskylt for mye rart, men én ting nekter han for.

KVINNEBEDÅRER: Fredrik Skavlan har fått mye tyn for å være både for pågående og for opphengt i de kvinnelige intervjuobjektene. Her med superstjerne Rihanna på «Først & sist» i 2010. Foto: Stella Pictures
KVINNEBEDÅRER: Fredrik Skavlan har fått mye tyn for å være både for pågående og for opphengt i de kvinnelige intervjuobjektene. Her med superstjerne Rihanna på «Først & sist» i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredrik Skavlan (45) har helt siden første episode av talkshowet «Først & sist» ble vist på NRK for tretten årsiden vært godt likt av det norske folk.

Men det har ikke bare vært positive bemerkninger den erfarne programlederen har fått opp gjennom årene. Han har nemlig blitt beskyldt for å være både for pågående og for opphengt i de kvinnelige intervjuobjektene.

- Jeg skal være med på at vi i blant har stappet pølsa for full. Fordi vi ikke har hatt tilitt til stoffet, har vi villet ha med for mye, og dermed skuslet bort gode intervjuer. Men den sexist-greia... Det klarer jeg ikke ta alvorlig en gang, sier han i et intervju med Dagbladet.

Skavlan forholder seg derfor uforstående til kallenavn som «Kåte-Fredrik».

- Det er ikke annet å si enn at nei, slik er det ikke. Altså, jeg er ingen tykkhudet elefant. Jeg kan bli sint av sånt, sier han. 

Etter over ti år i statskanalen tok Skavlan med seg det populære showet over til «Söta Bror», og har i årenes løp blant annet intervjuet store, internasjonale superstjerner som Rihanna (23), Donald Trump (65) og nå nylig kvinnebedårer Kevin Kostner (56).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mannen har søkt om skilsmisse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer