Benekter affære med January Jones

- Historien om Liam Hemsworth og January Jones er helt og holdent fabrikkert.

Se Liam og January Jones forlate Oscar-etterfesten sammen i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: I februar i år begynte ryktene å svirre om at Miley Cyrus' (20) forlovede Liam Hemsworth (23) hadde hatt en affære med «Mad Men»-skuespiller January Jones (35) etter en fuktig kveld på byen i forbindelse med Oscar-utdelingen.

Verken Liam eller January har kommentert ryktene - før nå.

Til kjendisblogger Perez Hilton benekter 23-åringen, via en pressetalsmann, at affæren noensinne har funnet sted og heller ikke sex-tekstingen som de to stjernene visstnok skal ha holdt på med:

- Historien om Liam Hemsworth og January Jones er helt og holdent fabrikkert av Us Weekly. Det er ingen sannhet i det tabloide oppspinnet.

Forholdet mellom den australske kjekkasen og den kontroversielle artisten har det siste året skrantet, og Miley har ved flere anledninger blitt observert uten forlovelsesringen.

I mai i år skal hun og forloveden ha oppsøkt parterapi for å redde forholdet:

- Hun håper at en terapeut kan hjelpe dem. Hun vet at hun vil miste Liam hvis hun ikke gjør noe raskt, sa en kilde nær paret til bladet InTouch Weekly den gang.

I midten av august i år dukket imidlertid Miley og Liam opp sammen på rød løper da filmen «Paranoia» hadde premiere i Los Angeles - hvor også forlovelsesringen var på plass på den tidligere Disney-stjernens finger.

Se Liam og January Jones forlate Oscar-etterfesten sammen i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg måtte strippe for alle de kvinnelige ansatte