SYNGER PÅ JULAFTEN: Benedicte Adrian går i tospann med Atle Pettersen og utgjør julaften den nye norske stjerneduoen. Foto: Stella Pictures
SYNGER PÅ JULAFTEN: Benedicte Adrian går i tospann med Atle Pettersen og utgjør julaften den nye norske stjerneduoen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Benedicte synger med Atle på julaften

Hun ble nærmest slått i bakken da hun så Atle Pettersen vinne «Skal vi danse». Selv har Benedicte Adrian fått spørsmålet, men takket bestemt nei til å bli TV-danser.

Publisert
SEHER.NO: Julaften blir en ny stjerneduo presentert når Benedicte Adrian (48) synger duett med Atle Pettersen (22) i «God morgen, Norge».

- Jeg er så imponert over hvor flink Atle er. Jeg så finalen av «Skal vi danse» på TV, og ble helt satt ut av hvor flink han var.

Julaften opptrer duoen for første gang sammen når de fremfører «Nå tennes tusen julelys» og «Det lyser i stille grender» på den direktesendte morgensendingen. Se og Hør møtte Benedicte før prøvene på TV 2 tirsdag denne uken.

- Det er morsomt å prøve helt nye samarbeid.

- Har du som erfaren artist noe å lære bort til Atle?

- Nei, han er så flink allerede at det trengs ikke.

Benedicte rister bestemt på hodet når hun får spørsmål om hun kunne tenkt seg å være med i «Skal vi danse».

- Jeg har fått spørsmål tidligere, men har takket nei. Den konkurransen passer ikke for meg, sier hun med et smil.

Noe hun derimot har takket ja til, er å gjøre comeback i Melodi Grand Prix. Etter nyttår er hun del av trioen United som skal synge for finaleplass – snart 30 år etter at hun vant sammen med venninnen Ingrid Bjørnov og låten «Lenge leve livet».

- Jeg har stor tro på denne låten og er sikker på den vil skille seg veldig ut. Det blir rap, pop og jeg skal stå for et orientalsk innslag. Melodi Grand Prix har forandret seg mye siden sist jeg var med, men det skal bli skikkelig moro å prøve seg igjen, sier Benedicte Adrian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbragte natten med Skal vi danse-vinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer