Benedicte ble ny

Dommer-Benedicte fikk sjokk da hun så seg selv på skjermen.

FANT NY FRISØR: Benedicte surfet på nettet etter en frisyre hun likte, og gikk til en ny frisør. Foto: TV2/Se og Hør
FANT NY FRISØR: Benedicte surfet på nettet etter en frisyre hun likte, og gikk til en ny frisør. Foto: TV2/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Hver fredag kveld deler dommer Benedicte Adrian (44) ut konstruktive og moderlige råd til de unge talentene i Idol på TV2.


Dollie de Luxe-artisten bor til daglig i en liten landsby i Frankrike sammen med sin ektemann Gauthier og barna Viktor (7) og datteren Alexia (5). Hun har med jevne mellomrom kommet til Norge for å gjøre opptredener, og nå sist har hun vært aktuell som Idol-dommer.


Benedicte er klar for solo-cd og relansering, men da hun så seg selv på tv skjønte hun at hun måtte ta grep.


Det var stor avstand mellom den hun var inni og den som syntes på skjermen. Hun bare måtte fikse på håret, og gikk grundig til verks, skriver magasinet Eva.


Benedicte surfet på nettet og fant en frisyre hun likte, tok med avisutklipp av seg selv og gikk til en ny frisør i Frankrike.


- Jeg skjønte at jeg ikke kunne fortsette å gå til den vanlige salongen bare fordi de var så hyggelige der, sier hun til Eva.


Benedicte har mye erfaring å dele med Idol-deltagerne. Hun ble selv kjent allerede som 15-åring. Og hun og barndomsvenninnen Ingrid Bjørnov gjorde stor suksess som duoen Dollie, som senere ble til Dollie de Luxe. Albumet «Rock vs Opera» gjorde dem i 1986 til stjerner i Frankrike, Italia og de turnerte i Canada.


Men da duoen skulle satse på sin egenproduserte musikal "Which Witch" i London gikk det veldig galt. Showet ble tatt av plakaten og Benedicte kom hjem til Norge med 20 millioner i gjeld. Først for to år siden var all gjeld nedbetalt. 


- Jeg har fått arr. Det har merket meg, og innimellom rives de litt opp igjen, sier Benedicte til Eva.


Det er denne erfaringen den 44 år gamle artisten bruker når prøver å lose deltagerne som ønsker så sterkt å bli artister. Og at hun er populær har seerne gitt klart utrykk for. Benedicte ble en god nummer to etter veteranen Jan Fredrik Karlsen da de stemte fram sin favorittdommer.


LES OGSÅ: Benedicte begynte å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer