FLOTT OVER 50: Benedicte Adrian innrømmer overfor Her og Nå at hun tenkte at det bare var «gamlinger» i 50-årene. Men i dag føler 51-åringen seg mer tilfreds med livet enn på lenge.  Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
FLOTT OVER 50: Benedicte Adrian innrømmer overfor Her og Nå at hun tenkte at det bare var «gamlinger» i 50-årene. Men i dag føler 51-åringen seg mer tilfreds med livet enn på lenge. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella PicturesVis mer

Benedicte Adrian syntes det var surrealistisk å fylle 50 år

Men nå er den flotte artisten lykkeligere enn på lenge.

SEOGHØR.NO: For snart halvannet år siden fylte Benedicte Adrian 50 år, og for den folkekjære artisten føltes merkedagen først og fremst surrealistisk.

Det forteller Adrian, som i høst feiret 51-årsdagen sin, til ukebladet Her og Nå.

- Inni meg var jeg jo akkurat som før. Årstallet føltes voldsomt. 50-åringer var jo gamlinger. Men jeg ser annerledes på det nå. Bare se på Rolling Stones, så forstår man hvordan alderdommen kan bli, sier hun til Her og Nå med et smil.

I tillegg til å passere 50, har artisten og TV-profilen opplevd både opp- og nedturer i privatlivet de siste årene.

Saken fortsetter under bildet.

ALDER INGEN HINDRING: Den norske sangstjernen trekker frem The Rolling Stones, her ved vokalist Mick Jagger og gitarist Keith Richards på scenen i Melbourne i 2014, som bevis på at alderdommen også kan svinge. Foto: Newspix/REX/All Over Press
ALDER INGEN HINDRING: Den norske sangstjernen trekker frem The Rolling Stones, her ved vokalist Mick Jagger og gitarist Keith Richards på scenen i Melbourne i 2014, som bevis på at alderdommen også kan svinge. Foto: Newspix/REX/All Over Press Vis mer

Forelsket igjen

Høsten 2011 bekreftet Adrian overfor Se og Hør at hun og den franske piloten Gauthier Mouton skulle skilles etter 13 års ekteskap.

- Ja, det stemmer at vi har gått fra hverandre og tatt ut separasjon. Det ligger ikke noe dramatikk bak, og vi er gode venner, sa Dollie de Luxe-stjernen til Se og Hør dengang.

Den flotte artisten, som har tenåringene Alexia og Victor med eksmannen, fortalte til Dagbladet i fjor vår at hun brukte lang tid på å komme over skilsmissen. Få måneder senere avslørte Benedicte Adrian at hun hadde funnet lykken med event-manageren Jann Finsveen (51), da de to kom sammen på «The Beatles 1963»-premieren i juli 2014.

- Det stemmer at Jann og jeg er sammen. Det har vi vært en god stund, fortalte Adrian til Se og Hør på showpremieren - og uttalte at kjæresten er en «fantastisk mann».

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: For omlag et år siden fant Benedicte Adrian lykken med Jann Finsveen. Artisten har gitt kjæresten mye av æren for at hun føler seg på topp i livet i dag. Her er paret på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2014.  Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
LYKKELIG: For omlag et år siden fant Benedicte Adrian lykken med Jann Finsveen. Artisten har gitt kjæresten mye av æren for at hun føler seg på topp i livet i dag. Her er paret på Se og Hørs Kjendisgalla i november 2014. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures Vis mer

Realistisk syn på ekteskapet

I dag er Benedicte Adrian og Jann Finsveen fortsatt stormforelsket, og tobarnsmoren sier til Her og Nå at livet bare er blitt bedre etter de «fryktede» 50.

- Ja, jeg er lykkeligere nå enn jeg var da jeg passerte milepælen, understreker hun overfor ukebladet.

I 2012 var den blonde sangfuglen med i Melodi Grand Prix igjen, 28 år etter at hun og Dollie de Luxe-makker Ingrid Bjørnov (51) deltok med låta «Lenge leve livet».

Da åpnet hun seg til Seoghør.no om bruddet med sin franske eksmann.

- Jeg hadde ikke planlagt å gifte meg for å bli skilt, men hvertfall femti prosent av de som gifter seg blir skilt. Så hva skal vi si til vår døtre når de pynter seg og gleder seg til å gifte seg?

Samtidig avslørte sangeren hva hun mener er det viktigste å viderebringe til unge som gleder seg til å gifte seg:

- Skaff deg en utdannelse. Sørg for å ha et eget liv, egen inntekt, egen identitet, egne venner. Venner er det viktigste. Det har folk sagt til meg i alle år, at partnere kommer og går, men det er vennene som består. Det er det som er det aller viktigste i livet, understreket Benedicte Adrian overfor Seoghør.no dengang.

80-TALLSSTJERNER: Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov sjarmerte som duoen Dollie de Luxe på 1980-tallet. Her er de avbildet i forbindelse med lanseringen av albumet «Rampelys» i 1982.
80-TALLSSTJERNER: Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov sjarmerte som duoen Dollie de Luxe på 1980-tallet. Her er de avbildet i forbindelse med lanseringen av albumet «Rampelys» i 1982. Vis mer

LES OGSÅ: Justin Timberlake hyllet kona Jessica Biel fra scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.