- Benedict Cumberbatch blir pappa igjen

Hollywood-stjernen og kona venter sitt andre barn sammen.

BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespiller Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter venter sitt andre barn sammen.  Foto: Pa Photos
BLIR FORELDRE IGJEN: Skuespiller Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter venter sitt andre barn sammen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni i fjor kunne «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch (40) og kona Sophie Hunter (38) glede seg over å ønske en sønn velkommen til familien.

Dette ble ekteparets første barn.

Nå har de imidlertid nok en grunn til juble. De venter nemlig sitt andre barn sammen.

Det melder kilder overfor nettstedet E!Online. 

Paret har selv ikke bekreftet nyheten, men da de kom sammen på den røde løperen i Los Angeles torsdag, skal de ha vært i strålende humør, ifølge nettstedet. 

Anledningen var promotering av hans kommende film «Doctor Strange».

Saken fortsetter nedenfor.

FIN TID: Torsdag kveld strålte Cumberbatch og kona Sophie på den røde løperen under promoteringen av filmen «Doctor Strange». Foto: Afp
FIN TID: Torsdag kveld strålte Cumberbatch og kona Sophie på den røde løperen under promoteringen av filmen «Doctor Strange». Foto: Afp Vis mer

Et viktig år

Fjoråret var et begivenhetsrikt år for den britiske skuespilleren, med både Oscar-nominasjon for hovedrollen i den norskregisserte Hollywood-filmen «The Imitation Game» og bryllup med Sophie Hunter på selveste Valentinesdagen i februar.

Hunters første graviditet ble kjent i januar i fjor. 

Noen måneder tidligere hadde paret valgt en en noe alternativ måte å annonserte forlovelsen på - under «Fødsler, dødsfall og ekteskap»-seksjonen i den britiske avisen The Times trykket de nemlig følgende notis:

«Benedict, sønn av Wanda og Timothy Cumberbatch av London, og Sophie, datter av Katherine Hunter av Edinburgh og Charles Hunter av London, har forlovet seg».

Skuespillerens kone er teater- og operaregissør, og i 2010 satte hun opp Henrik Ibsen-stykket «Gengangere» i New York. Hun har også hatt småroller i TV- og filmproduksjoner.

BERØMT: Benedict Cumberbatch er blant annet kjent fra serien «Sherlock». Foto: HARTSWOOD FILMS/BBC WALES / Album
BERØMT: Benedict Cumberbatch er blant annet kjent fra serien «Sherlock». Foto: HARTSWOOD FILMS/BBC WALES / Album Vis mer

LES OGSÅ: Fikk luselønn for filmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer