- Ben og Jennifer flytter ikke fra hverandre

Stjerneparet skal fortsatt ha samme adresse etter bruddet for de tre barnas skyld.

VIL BEVARE FAMILIEFREDEN: Jennifer Garner og Ben Affleck vil skilles, men ønsker å bevare vennskapet for de tre barnas skyld. Eksparet skal til og med være villige til å bli boende på samme sted. Her er de fotografert i starten av juni. Foto: Broadimage
VIL BEVARE FAMILIEFREDEN: Jennifer Garner og Ben Affleck vil skilles, men ønsker å bevare vennskapet for de tre barnas skyld. Eksparet skal til og med være villige til å bli boende på samme sted. Her er de fotografert i starten av juni. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld kom nyheten om at stjerneparet Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) skal skilles.

Bruddnyheten, som ble sluppet dagen etter parets tiende bryllupsdag, kom i kjølvannet av rykter om at ekteparet har levd separate liv.

Nettstedet Us Weekly melder imidlertid at Affleck og Garner, som møttes under innspillingen av «Daredevil» (2003), vil fortsette å dele eiendommen sin i Brentwood, Los Angeles.

Ifølge en innsidekilde skal de to bo i hvert sitt hus på tomten, slik at begge enkelt kan ta del i oppdragelsen av barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3). Trebarnsforeldrene kommer til å dele omsorgsretten, skriver UsWeekly og TMZ.

Nettstedets kilde forteller at eksene vil oppløse ekteskapet så raskt og smertefritt som mulig, også av hensyn til de tre små. Angivelig skal en megler hjelpe dem med å oppnå nettopp dét:

- De vil at det skal være enkelt, og dette fjerner dramatikken. Det er viktig for dem å gjøre dette sivilisert og effektivt for familiens skyld, sier Us Weeklys kilde.

Saken fortsetter under bildene.

EKSENE: Jennifer Garner var gift med «Felicity»-motspiller Scott Foley i tre og et halvt år på starten av 2000-tallet, mens Ben Affleck var forlovet med Jennifer Lopez. Få måneder etter at forlovelsen ble brutt, begynte han å date sin kommende kone. Foto: NTB Scanpix
EKSENE: Jennifer Garner var gift med «Felicity»-motspiller Scott Foley i tre og et halvt år på starten av 2000-tallet, mens Ben Affleck var forlovet med Jennifer Lopez. Få måneder etter at forlovelsen ble brutt, begynte han å date sin kommende kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ben vil leve livet

Bruddet skal være basert på en gjensidig og vennskapelig avgjørelse, etter flere år med bruddrykter og utfordringer i ekteskapet.

SPILLEGLAD: Ben Affleck og Matt Damon, som vant Oscar sammen med «Good Will Hunting» (1997), på en veldedighetsturnering i poker i Las Vegas sommeren 2007.   Foto: AP
SPILLEGLAD: Ben Affleck og Matt Damon, som vant Oscar sammen med «Good Will Hunting» (1997), på en veldedighetsturnering i poker i Las Vegas sommeren 2007. Foto: AP Vis mer

- De innså til slutt at dette er til det beste for familien. De ønsker ikke å krangle. Mange ekser sier jo det, men de gjør faktisk noe for å garantere at det ikke blir stridigheter, legger Us Weeklys kilde til.

RadarOnline skriver derimot at Ben Affleck ikke er interessert i å bli boende i Brentwood-området, som ligger på filmbyens vestkant.

Ifølge en innsidekilde i eiendomsbransjen flyttet den Oscar-vinnende regissøren ut av familiens hjem for flere måneder siden.

- Brentwood er bare ikke stedet for Ben, og han vil leve livet som Hollywood-ungkar. Han har pengene og berømmelsen til det, og Jen virket lettet over at han flyttet ut, sier kilden til RadarOnline. 

Ifølge TMZ har nemlig Ben Afflecks hang til drikking og gambling gått kona på nervene.

LES OGSÅ: - Litt mer muskler håper jeg det blir

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer