Ben Affleck:

Ben Affleck viste frem sin nye flamme

Batman-stjernen har funnet lykken nesten to år etter bruddet med Jennifer Garner.

NY FLAMME: Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures
NY FLAMME: Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at skuespiller Ben Affleck (44) har funnet kjærligheten på ny med «Saturday night live»-produsent Lindsay Shookus (37).

Ved flere anledninger har det nye paret blitt observert sammen på romantiske dater.

På vei ut fra Beech Street Cafe i Los Angeles tirsdag så det nye paret stormforelsket ut, og hverken Ben eller Shookus gjorde noen forsøk på å skjule følelsene for hverandre.

- Ingen sommerflørt

Flere kilder nær det nye paret har fortalt at det trolig er meget seriøst mellom Affleck og produsenten.

- De tilbringer tid sammen i Los Angeles. Hun bor i Bens nye hus, fortalte en kilde til People om paret som viste seg sammen ute på middag i filmbyen forrige uke.

Saken fortsetter nedenfor.

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, forteller en kilde til nettstedet.

Duoen skal også ha møtt hverandre mens Affleck var i London på jobb sist uke. Der dro de blant annet sammen å så stykket «Ferryman» av Kate Winslets eksmann, Sam Mendes, skrev E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer