<strong>NY FLAMME:</strong> Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures
NY FLAMME: Ben Affleck klarte ikke å holde smilet tilbake da han var på date med sin nye flamme, Lindsay Shookus. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ben Affleck:

Ben Affleck viste frem sin nye flamme

Batman-stjernen har funnet lykken nesten to år etter bruddet med Jennifer Garner.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at skuespiller Ben Affleck (44) har funnet kjærligheten på ny med «Saturday night live»-produsent Lindsay Shookus (37).

Ved flere anledninger har det nye paret blitt observert sammen på romantiske dater.

På vei ut fra Beech Street Cafe i Los Angeles tirsdag så det nye paret stormforelsket ut, og hverken Ben eller Shookus gjorde noen forsøk på å skjule følelsene for hverandre.

- Ingen sommerflørt

Flere kilder nær det nye paret har fortalt at det trolig er meget seriøst mellom Affleck og produsenten.

- De tilbringer tid sammen i Los Angeles. Hun bor i Bens nye hus, fortalte en kilde til People om paret som viste seg sammen ute på middag i filmbyen forrige uke.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>GOD STEMNING:</strong> Mye tydet på at det var god stemning mellom Jennifer Garner og eksmannen Ben Affleck da de feiret 4. juli sammen med barna. Foto: Splash News / NTB Scanpix
GOD STEMNING: Mye tydet på at det var god stemning mellom Jennifer Garner og eksmannen Ben Affleck da de feiret 4. juli sammen med barna. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, forteller en kilde til nettstedet.

Duoen skal også ha møtt hverandre mens Affleck var i London på jobb sist uke. Der dro de blant annet sammen å så stykket «Ferryman» av Kate Winslets eksmann, Sam Mendes, skrev E! News.

Turbulent forhold

Allerede i 2015 kom nyheten om at 44-åringen og hans daværende kone, Jennifer Garner (45) skulle gå fra hverandre, men først nylig fullførte duoen skilsmissen.

Bruddet bekreftet Batman-stjernen og Garner selv dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

Stjernene har barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) sammen, og til tross for at det lenge kunne virke som at paret prøvde å få ekteskapet til å fungere, ble den siste spikeren i kista for det turbulente forholdet satt i april.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SKILT:</strong> To år etter at stjerneparet offentliggjorde bruddet er de nå skilt. Her er de to skuespillerne sammen på Golden Globe Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix
SKILT: To år etter at stjerneparet offentliggjorde bruddet er de nå skilt. Her er de to skuespillerne sammen på Golden Globe Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ga ikke opp

Senest i mars gikk ryktene om at paret trolig skal ha gitt ekteskapet en sjanse til. People hevdet at de to angivelig skulle ha satt skilsmissen på vent.

- Hun vil virkelig løse problemene sine med Ben. De gir forholdet en ny sjanse, fortalte kilden, og legger til at paret angivelig skal ha blitt enige om avgjørelsen.

- Det er alltid en mulighet for forsoning. De elsker hverandre og de elsker virkelig barna sine, fortsatte kilden.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NASJONALDAGEN:</strong> Ben Affleck og Jennifer Garner feiret den amerikanske nasjonaldagen sammen med barna 4. juli. Foto: Splash News / NTB Scanpix
NASJONALDAGEN: Ben Affleck og Jennifer Garner feiret den amerikanske nasjonaldagen sammen med barna 4. juli. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Avviste ryktene

Kun én måned etter bruddet, oppsto det rykter om at «Argo»-skuespilleren hadde vært utro med barepiken deres Christine Ouzounian.

Affleck var raskt ute med å tilbakevise påstandene som løgn, og i februar i fjor bekreftet Garner også at Ouzounian ikke var grunnen til at de gikk fra hverandre.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen, sa Garner den gang ifølge USWeekly.

LES OGSÅ: Feiret 37-årsdagen med toppløsbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer