«Bennifer»:

Ben Affleck skylder på Jennifer Lopez-romanse for filmslakt

- Det kunne blitt en film som ingen hadde brydd seg om.

YNDET OBJEKT: Jennifer Lopez og Ben Affleck ble regnet som et av de største parene i Hollywood på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
YNDET OBJEKT: Jennifer Lopez og Ben Affleck ble regnet som et av de største parene i Hollywood på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

De var et av Hollywoods aller største stjernepar fra 2002 til 2004, Ben Affleck (44) og artist Jennifer Lopez (47).

Det daværende paret møttes under innspillingen av i filmen «Gigli», og Affleck har tidligere uttalt at presset fra mediene var enormt, spesielt etter at det ble kjent at romantiske følelser hadde oppstått da filmen var under produksjon.

I et nytt intervju med Times Talk åpner Affleck opp om romansen, og hvordan den trolig er en av hovedårsakene til at «Gigli» fikk så massiv negativ omtale som den gjorde.

FLOPP: Jennifer Lopez og Ben Affleck møttes under innspillingen av «Gigli» - en film som er ansett å være en av verdens verste. Foto: NTB Scanpix
FLOPP: Jennifer Lopez og Ben Affleck møttes under innspillingen av «Gigli» - en film som er ansett å være en av verdens verste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Filmen er nemlig ansett som en spektakulær fiasko, og ble trukket fra kino-salene i USA etter bare tre uker. Foruten å havne på IMDBs liste over de «100 verste filmene noensinne», var prislappen på produksjonen av prosjektet 54 millioner dollar.

- Ble en jævla stor greie

Til sammenlikning tjente filmen bare inn totalt 6 millioner dollar i USA og 1 million i resten av verden, ifølge Time.

Dagbladets anmelder, i likhet med kritikerne verden over, omtalte filmen som en katastrofe, og skrev blant annet at «Filmselskapet trimmet J-Los rumpe og blåste opp puppene, men «Gigli» kan visst ikke reddes allikevel».

- Det kunne blitt en film som ingen hadde brydd seg om. Angelina Jolie var med i en dårlig film det året, men alle ga blaffen i det, sier Affleck til Times Talk og refererer til «Beyond Borders».

- Bare fordi jeg datet Jennifer Lopez, ble det gjort til en jævla stor greie. Så det var ikke bare en dårlig film, men også det at «de dater hverandre», fortsatte Affleck.

- Brøt sammen

Paret har tidligere vært åpen om forholdet, og bruddet.

I sin selvbiografi «True Love», utgitt i 2014, skriver Lopez blant annet om kjærligheten, og om da forlovelsen til skuespiller Ben Affleck ble brutt i 2004.

VAR GIFT: Jennifer Lopez og Marc Anthony gikk fra hverandre i 2011. Foto: NTB Scanpix
VAR GIFT: Jennifer Lopez og Marc Anthony gikk fra hverandre i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet. Da det først gikk opp for meg at jeg ikke kom til å få en eventyrlig familie, slik jeg hadde sett for meg, det var da jeg brøt sammen.

Paret hadde vært sammen i to år, da Affleck brøt forlovelsen bare dager før bryllupet.

- Jeg og Ben gjorde det slutt akkurat når jeg trodde vi skulle være sammen for alltid. Jeg fikk min første skikkelige hjertesorg.

Giftet seg

Det tok imidlertid bare fem måneder før Lopez fant kjærligheten på ny. I juni i 2004 giftet 45-åringen seg med Marc Anthony.

Paret fikk to barn sammen, Max og Emme, før de gikk hver til sitt sju år senere.

Ben Affleck ble senere sammen med Jennifer Garner, og paret giftet seg i all hemmelighet i 2005.

Samme år fikk de datteren Violet Anne Affleck, og senere fikk de barna Seraphina Rose Elizabeth Affleck og Samuel Garner Affleck. Paret gikk imidlertid hver til sitt for halvannet år siden, da de avslørte at de skulle skilles.

SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner giftet seg i 2005, men valgte for halvannet år siden å ta ut separasjon. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner giftet seg i 2005, men valgte for halvannet år siden å ta ut separasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer