Ben Affleck:

- Ben Affleck satt alene på sin egen bursdagsfeiring

«Argo»-stjernen vakte oppsikt da han ankom kjendisrestauranten på sin 45-årsdag.

BURSDAG: Tirsdag feiret Ben Affleck at han fylte 45 år. Da han møtte opp på restauranten alene svirret spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Tirsdag feiret Ben Affleck at han fylte 45 år. Da han møtte opp på restauranten alene svirret spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tirsdag fylte skuespiller Ben Affleck 45 år, og i anledning hans bursdag ble det feiring på den populære restauranten «G» i West Hollywood.

Men til fansens store overraskelse ble han observert alene.

Det var i 2015 nyheten om at 45-åringen og hans daværende kone, Jennifer Garner (45), bestemte seg for å gå fra hverandre. Men det var ikke før i år at duoen fullførte skilsmissen.

Nå har imidlertid Ben funnet kjærligheten på nytt med den åtte år yngre «Saturday night live»-produsenten Lindsay Shookus (37), men selv ikke hun skal ha vært å se, da Ben møtte opp på den populære restauranten.

Ifølge Daily Mail flokket paparazziene seg rundt Ben i det han satte seg alene rundt et bord, men til fotografenes store forbauselse, og Bens store glede, dukket til slutt barna hans, Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5), opp og feiret dagen sammen med ham.

OSCAR-NOMINERT: Filmen «Argo» med blant annet Ben Affleck handler om dramaet som utspilte seg under den iranske revolusjonen i 1979. Vis mer

Observert med kake

Til tross for skilsmissen har Jennifer og Ben blitt observert opp til flere ganger sammen, og tilbringer tid sammen med hverandre og barna rett som det er.

På søndag feiret også duoen bursdagen til Ben sammen med barna hjemme hos Jennifer, ifølge Daily Mail.

KJØPTE KAKE: Jennifer Garner observert med kake på Ben Afllecks bursdag. Foto: NTB Scanpix
KJØPTE KAKE: Jennifer Garner observert med kake på Ben Afllecks bursdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og samme dag som Ben ble observert alene, ventende på barna, for å feire bursdagen sin, ble Jennifer observert med en kakeboks tidligere på dagen - sannsynligvis ment for Ben.

Ifølge Daily Mail har duoen prøvd å holde ting så normalt som mulig for barnas skyld, etter at det stormet i utenlandske medier da skilsmissen ble kjent.

Flyttet ikke langt

I hele to år prøvde duoen å redde forholdet, men i april ble det spikeren i kista for paret da de signerte skilsmissepapirene.

Barna ble hos Jennifer og Ben flyttet ut.

Men ifølge People flyttet imidlertid ikke Ben langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt, uttalte en kilde nær familien, og la til:

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

Avslørte alkoholproblemer

Nyheten om at Ben flyttet ut fra barna og Jennifer, skapte nok en gang overskrifter.

To måneder tidligere hadde allerede Ben skapt store overskrifter i avisene da han avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Det skrev hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

Saken fortsetter under bildet:

SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire
SKILT: Til tross for skilsmissen har Ben Affleck og Jennifer Garner tilbragt mye tid sammen og med barna. Foto: NTB Scanpix / Broadimage Newswire Vis mer

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Søkte hjelp for barnas skyld

I samme innlegg avslørte Ben at han gikk til behandling for hensyn til barna.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger det.

- Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

LES OGSÅ: - Mel B har funnet lykken på nytt etter det bitre bruddet