Ben Affleck:

Ben Affleck overrasket kjæresten hos gullsmeden

Skuespilleren tok med kjæresten på smykkeshopping i New York.

GULLSMED-BESØK: Ben tok med kjæresten Lindsay for å kjøpe smykker i New York. Foto: NTB Scanpix
GULLSMED-BESØK: Ben tok med kjæresten Lindsay for å kjøpe smykker i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Skuespillerparet Ben Affleck (45) og Jennifer Garner (45) fullførte i år skilsmissen de offentliggjorde i 2015, og i tiden etter spekulerte flere i om Ben virket ensom.

Den siste tiden har imidlertid lykken smilt til «Batman»-skuespilleren, etter at han stadig har vist seg sammen med sin nye flamme, Lindsay Shookus (37).

Og nå kan det se ut til at den nyforelskede paret er klare for å ta forholdet et steg videre. De ble nemlig nylig observert sammen i en smykkebutikk, og mange spekulerer derfor om en forlovelse snart vil finne sted.

Paret så både fokuserte og interesserte ut da de sammen besøkte gullsmeden i New York i helgen.

Saken fortsetter nedenfor.

SERIØST FORHOLD: Ryktene svirrer rundt Ben og Lindsay om hvorvidt forholdet deres er seriøst eller ikke. Foto: NTB Scanpix
SERIØST FORHOLD: Ryktene svirrer rundt Ben og Lindsay om hvorvidt forholdet deres er seriøst eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ben og den åtte år yngre «Saturday night live»-produsenten Lindsay Shookus viste seg sammen for første gang i begynnelsen av juli.

Siden den gang har de to turtelduene stadig blitt observert sammen på romantiske dater, og Ben og Lindsay gjør lite for å skjule sine følelser for hverandre. Da de i juli var på vei ut fra Beach Street Cafe i Los Angeles så det nye paret stormforelsket ut.

STORT VALG: Utifra bildene kan det se ut til at paret tok valg av smykker svært seriøst. Foto: NTB Scanpix
STORT VALG: Utifra bildene kan det se ut til at paret tok valg av smykker svært seriøst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere kilder nær det nye paret har også fortalt at det trolig er meget seriøst mellom Affleck og produsenten.

- De tilbringer tid sammen i Los Angeles. Hun bor i Bens nye hus, fortalte en kilde til People tidligere i sommer.

- Dette er mer enn en sommerflørt. De har det gøy sammen og de bryr seg om hverandre. Forholdet er rimelig nytt, så de tar det rolig, fortalte kilden til nettstedet.

Godt forhold til eks-svigermor

Til tross for at skilsmissen mellom Ben og Jennifer er gjennomført, later det til at det fremdeles er god stemning mellom de to skuespillerne. Det har nemlig vært viktig for dem å fokusere på deres tre felles barn Violet (11), Seraphina (8) og Sam (5), og duoen har derfor god kontakt selv etter bruddet.

Nylig ble også Jennifer observert svært kjærlig sammen med sin eks-svigermor.

Skuespilleren og Bens mor hygget seg sammen og det ser ut til at skilsmissen mellom Hollywood-duoen ikke påvirker Bens mor, Christine Anne Boldt.

I begynnelsen av august ble nemlig Jennifer og Christine sett sammen i Brentwood i California, og de så ut til å kose seg en hel del i hverandres selskap.

På bildene som ble tatt av møtet holder de nemlig rundt hverandre og ifølge Huffington Post har de to alltid hatt et nært forhold.

Bekreftet bruddet sammen

Bruddet mellom de to skuespillerne bekreftet stjernene selv dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

Saken fortsetter nedenfor.

FORELDRE: Jennifer og Ben valgte å skilles i 2015, men skal ta vare på deres tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Jennifer og Ben valgte å skilles i 2015, men skal ta vare på deres tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai avslørte People at Ben flyttet fra Jennifer og barna, etter å ha bodd i gjestehuset til hjemmet deres i nærmere to år.

Ifølge en kilde nær duoen har det vært det beste for barna. Han flyttet imidlertid ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt.

Og det kan late til at barna alltid vil komme i første rekke.

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

- De har så dyp kjærlighet for hverandre, sa kilden.

LES OGSÅ: - Det begynner å bli mer seriøst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer