Ben Affleck:

Ben Affleck i alvorlig motorsykkelulykke

Etter at filmstjernen falt av motorsykkelen, startet spekulasjonene om han har fått varige mén.

ALVORLIG SKADET: Ben Affleck mistet kontrollen over motorsykkelen sin og havnet i en alvorlig ulykke i slutten av desember. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SKADET: Ben Affleck mistet kontrollen over motorsykkelen sin og havnet i en alvorlig ulykke i slutten av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke første gang Ben Afflecks (45) uvørenhet skaper overskrifter. Det har lenge vært kjent at den skandaleombruste «Batman»-skuespilleren har slitt med alkoholproblemer, og skilsmissen med Jennifer Garner (45) har også tæret på helsen til Hollywood-stjernen.

Nå skriver Radaronline at Ben var i en dramatisk motorsykkelulykke på en travel gate i Los Angeles i slutten av desember.

Nettsiden viser bilder av den alvorlige episoden, og skriver at Ben kan risikere å få hjerneskade etter fallet.

Krasjet skjedde da Ben, som fremdeles er i behandling for alkoholisme, var på vei til kirken.

FARLIG HOBBY: Ben Affleck bruker ofte motorsykkelen sin som fremkomstmiddel. Foto: NTB Scanpix
FARLIG HOBBY: Ben Affleck bruker ofte motorsykkelen sin som fremkomstmiddel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Verdens raskeste

Motorsykkelen til «Gone Girl»-skuespilleren er av merket Suzuki Hayabuza. Den har 194 hestekrefter, og regnes som verdens raskeste. Sykkelen kan komme opp i en fart på over 300 kilometer i timen.

Under det dramatiske fallet skal Ben ha slått hodet i asfaltkanten, noe som har startet spekulasjonene i hvorvidt han har pådratt seg hodeskader.

Skuespilleren hadde hjelm på seg, men slaget skal ha vært svært kraftig, noe som også fikk medisinske eksperter til å uttale seg om potensielle skader, ifølge nettstedet.

Vennene bekymret

Ifølge eksperter skulle et slikt kraftig støt til hjernen kunne utløse indre blødninger og farlig arrdannelser rundt hjernen.

Det stod også i artikkelen at Bens nære venner var bekymret for ham.

Alt dette er nå blitt avvist av Gossip Cop, som har fått bekreftet av kilder nær Ben at han ikke pådro seg noen skader under ulykken.

Han skal ha falt av motorsykkelen i en relativt lav hastighet, og pådro seg ingen skader. Gossip Cop skriver også at Ben er en erfaren sjåfør, og at det var en annen bilist sin uvørenhet som førte til fallet.

- Sliter med avhengighet

Ben har slitt med alkoholisme i over 20 år, og oppsøkte rehab første gang i 2001. Han har også vært åpen om sin spilleavhengighet, og ble blant annet sparket ut av et casino.

Det var i 2015 nyheten om at 45-åringen og hans daværende kone, Jennifer Garner (45), bestemte seg for å gå fra hverandre. Men det var ikke før i 2017 at duoen fullførte skilsmissen.

Nå har imidlertid Ben funnet kjærligheten på nytt med den åtte år yngre «Saturday night live»-produsenten Lindsay Shookus (37).

Godt forhold til ekskona

Til tross for skilsmissen har Jennifer og Ben blitt observert sammen opptil flere ganger, og tilbringer tid sammen med hverandre og barna rett som det er.

I hele to år prøvde duoen å redde forholdet, men i april 2017 ble det spikeren i kista for paret, da de signerte skilsmissepapirene.

Barna ble hos Jennifer og Ben flyttet ut.

Men ifølge People flyttet han imidlertid ikke langt.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPA: Her er Ben sammen med sønnen Samuel Garner Affleck (5). Foto: NTB Scanpix
PAPPA: Her er Ben sammen med sønnen Samuel Garner Affleck (5). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: Barna er det viktigste oppi alt, uttalte en kilde nær familien, og la til:

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett som mulig for barna, og hva som er best for dem.

- Åpnet opp om problemene

Det var først på sin egen Facebook-side at Ben gikk ut og fortalte om alkoholproblemene sine.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.​

I samme innlegg skrev Ben at han gikk til behandling for å vise hensyn til barna.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger det.

- Ny skandale

Sent i fjor høst skapte skuespilleren igjen overskrifter da en kvinne fortalte at hun var blitt uønsket befølt av Ben.

Flere medier, deriblant The Guardian og Huffington Post, omtalte saken. Den 10. oktober la nemlig «Gone Girl»-stjerna ut en skjermdump av en Facebook-status på Twitter, der han forklarte hva han mente var galt med Weinstein.

«Jeg blir lei meg og sint av å lese at en mann jeg pleide å jobbe med har brukt sin maktposisjon til å skremme, seksuelt trakassere og manipulere kvinner de siste tiårene. Anklagene om overgrep, som jeg leste i morges, gjør meg kvalm,» skrev han blant annet.

Innlegget ble delt videre over 13 000 ganger, og likt av over 50 000 brukere på nettstedet. Det skulle derimot ikke gå mer enn én dag før siktet ble rettet mot ham selv.

I en tråd på Twitter ble det hevdet at Ben burde holdt tett, fordi enkelte hevder han selv har oppført seg usømmelig overfor kvinner tidligere. Da kastet en bruker seg inn i debatten:

«Han tok også Hilarie Burton på puppene på TRL en gang. Alle har glemt det».

Alt oppstyret førte igjen til at den 45 år gamle filmstjernen måtte krype til korset.

«Jeg oppførte meg upassende mot Ms. Burton og jeg beklager virkelig», skrev Ben på Twitter.

Les også: Derfor vekker stjernens hemmelige hanske oppsikt​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer