Ben Affleck:

- Ben Affleck har flyttet fra Jennifer Garner og barna

Prøvde å redde ekteskapet i to år uten hell. 

FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet har Ben Affleck nå flyttet ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix
FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet har Ben Affleck nå flyttet ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Forrige uke kom nyheten om at Ben Affleck (44) flytter fra sin kommende ekskone Jennifer Garner (45), og sine tre barn.

Nå skal flyttingen ha blitt gjennomført, og Ben har flyttet inn i eget hus.

- Familiehuset er for Jennifer og barna nå. Ben kommer ikke til å ha noen ting i huset. Barna har det bra, og de har vært i Bens nye hus, sier en kilde nær Ben og Jennifer til People.

Selv om den siste uka har dreid seg om flytting, brukte familien likevel tid sammen søndag. Det har alltid vært en spesiell dag for dem, ifølge Peoples kilde.

- Søndag er familiedag, og har alltid vært spesiell for dem. Da går de i kirken, og etterpå spiser de middag sammen.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix
DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flytter ikke langt

Da det ble kjent at Jennifer og Ben skulle flytte fra hverandre, ble det raskt klart at Ben ikke flytter langt, ifølge People.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt, sier en kilde nær familien.

Og barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) - de blir hos Jennifer.

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

- De har så dyp kjærlighet for hverandre, sa kilden.

Hverken Ben eller Jennifer har kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOT KIRKEN SAMMEN: I mars ble Ben Affleck og Jennifer Garner sett med banra mens de forlot kirken i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
FORLOT KIRKEN SAMMEN: I mars ble Ben Affleck og Jennifer Garner sett med banra mens de forlot kirken i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Annonserte skilsmisse i 2015

Det var i 2015 Ben Affleck og Jennifer Garner annonserte at de skulle skilles, dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

«Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skrev de i en uttalelse, ifølge People.com.

Skilsmissen ble imidlertid aldri gjennomført, og paret har flere ganger prøvd å få forholdet til å fungere mens Ben har bodd i gjestehuset til hjemmet de delte sammen - frem til nå.

Saken fortsetter under bildet.

HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER OPPSTOD: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, i filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alkoholproblemer

Nyheten kommer bare to måneder etter at Ben avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Det skrev hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Som 28-åring i 2001, ble Hollywood-stjernen Ben Affleck behandlet for alkoholisme. Han var allerede da kjent for filmer som «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor» som kom ut det samme året. Siden den gang har Affleck blitt en av filmindustriens mest yndete regissører og hovedrolleinnehavere.

Han har også hatt sine nedturer. Rykter om overdreven drikking, dopbruk, utroskap og gambling har svermet skuespilleren, som i perioder også har blitt kritisert for sine prestasjoner foran kamera.

- Ikke noe skam å be om hjelp

Affleck sa også at hensynet til barna var en grunn til at han har gjennomgått behandling.

«BATMAN»: Ben Affleck trapper ned på «Batman» jobbing, og skal ikke regissere neste film. Foto: NTB scanpix
«BATMAN»: Ben Affleck trapper ned på «Batman» jobbing, og skal ikke regissere neste film. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger der.

- Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

- Dette er det første av mange skritt mot en positiv tilbakekomst, skrev Affleck på Facebook.

I kjølevannet av sin behandling for alkoholproblemene har Affleck også annonsert at han kommer til å trappe ned på sitt «Batman»-ansvar.

LES OGSÅ: Hevder superstjernen har falt pladask for Tess (27)