INGEN RING: Nyskilte Ben Affleck viser seg uten gifteringen - to måneder etter bruddet.  Foto: NTB scanpix
INGEN RING: Nyskilte Ben Affleck viser seg uten gifteringen - to måneder etter bruddet. Foto: NTB scanpixVis mer

Ben Affleck har fjernet gifteringen

To måneder etter sjokkbruddet, er det tidligere stjerneparet klare for å gå videre.

SEOGHØR.NO: Siden de avslørte at de skulle gå hvert til sitt, har Hollywood-stjernene Jennifer Garner og Ben Affleck fremdeles brukt gifteringene.

Men nå ser det ut til de har endret mening. Ben Affleck viste seg nylig uten ring på fingeren da han gikk tur med en av sine døtre.

Ringen ble fjernet to måneder etter sjokknyheten om at Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (43) skulle skilles.

De hadde da vært gift i ti år.

«Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», sa eks-paret i en uttalelse den gang.

Rett etter nyheten ble paret avbildet mye sammen, og de ga inntrykk av at det ikke var et bittert brudd.

I ettertid har det imidlertid svirret utrorykter for Affleck sin del, der ryktene sier at han hadde et romantisk forhold til barnepiken til barna deres, Christine Ouzounian (28).

Den fraskilte skuespilleren raste da han hørte om ryktene, og gikk kraftig til forsvar for seg selv.

FJERNET RINGEN: Tidligere denne uken ble Affleck avbildet uten gifteringen på hånda. Det kan virke som han er klar for å gå videre.  Foto: NTB scanpix
FJERNET RINGEN: Tidligere denne uken ble Affleck avbildet uten gifteringen på hånda. Det kan virke som han er klar for å gå videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er en søppelhistorie, og det er blank løgn. Det skulle ikke ha vært lov til å gjemme seg bak slike historier, som ødelegger familier som går gjennom en tung tid. Tabloidene bestemmer seg for å konstruere historier for å selge magasiner. Det er som tatt rett ut i fra barnehagen - det er skammelig og desperat, sa han ifølge bladet Hello.

Går videre

Affleck og Garner giftet seg i 2005 og har barna Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3) sammen.

- Barna er en stor del av det at de fortsatt bruker gifteringene. De vil bare at barna skal ha det bra, forteller en kilde til People.

 

Nå virker det derimot ut som eks-paret er klare for å ta et steg videre, for da 43-åringen nylig ble avbildet i California, var ikke gifteringen lenger å se på hånda hans.

- Er de endelig klare for å gå videre?, spør nettsiden USWeekly.

Ifølge nettsiden har det tidligere stjerneparet planer om å dele omsorgsretten for de tre barna, og gjør alt de kan for å gjøre prosessen lettere for dem.

Rant over

Ryktene om at paret skulle gå hver til sitt begynte å svirre for lenge siden, blant annet da paret ble observert uten gifteringene. Ifølge en kilde People har snakket med, skal det ha vært Afflecks utroskap som skal ha satt spikeren i kista.

VAR GIFT I 10 ÅR: Før Affleck møtte Garner var han en anerkjent skjørtejeger i Hollywood. Det var derfor overraskende for mange da han falt for jordnære Jennifer.  Foto: NTB scanpix
VAR GIFT I 10 ÅR: Før Affleck møtte Garner var han en anerkjent skjørtejeger i Hollywood. Det var derfor overraskende for mange da han falt for jordnære Jennifer. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er det ultimate overtramp, og var dråpen som fikk begeret til å renne over for henne. Hun hadde ingen anelse om hva som foregikk bak ryggen hennes. Selvfølgelig går hun gjennom en sorgprosess nå, men hun har et godt støtteapparat rundt seg i form av venner og familie.

People har også snakket med en av de som jobber med Garner, som hevder at stjernen ikke ønsker noen spesialbehandling.

- Det er helt tydelig at hun går gjennom en tøff tid, og at den siste uken har vært tung, men hun har gjort det helt klart at hun ikke ønsker spesialbehandling eller at folk skal gå på tå hev overfor henne.

BRUDD: Jennifer Garner og Ben Affleck var ett av Hollywoods største stjernepar, men dagen etter de feiret 10 år som ektepar, gikk de hver til sitt.  Foto: NTB scanpix
BRUDD: Jennifer Garner og Ben Affleck var ett av Hollywoods største stjernepar, men dagen etter de feiret 10 år som ektepar, gikk de hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Tar hun ringen på feil hånd for å lure fansen?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.