Ben Affleck og Jennifer Garner:

- Ben Affleck flytter fra Jennifer Garner og barna

Annonserte skilsmisse i 2015 - nå flytter Ben ut etter flere forsøk for å redde ekteskapet. 

FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet flytter nå Ben Affleck ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix
FLYTTER UT: Etter nesten to års kamp for å redde ekteskapet flytter nå Ben Affleck ut. Her sammen med Jennifer og barna. FOTO: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I 2015 annonserte Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (45) at de skulle skilles. Skilsmissen ble imidlertid aldri gjennomført, og paret har flere ganger prøvd å få forholdet til å fungere mens Ben har bodd i gjestehuset til deres nåværende hjem.

Nå flytter de to derimot fra hverandre. Det melder People. Ifølge en kilde nær paret er det det beste for barna. Han flytter imidlertid ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt.

Og barna Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5) - de blir hos Jennifer.

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

- De har så dyp kjærlighet hvor hverandre, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix
DEN GANG: Det var en gang kjærligheten mellom dette paret blomstret. Her fra 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Alkoholproblemer

Nyheten kommer bare to måneder etter at Ben avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Det skrev hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Som 28-åring i 2001, ble Hollywood-stjernen Ben Affleck behandlet for alkoholisme. Han var allerede da kjent for filmer som «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor» som kom ut det samme året. Siden den gang har Affleck blitt en av filmindustriens mest yndete regissører og hovedrolleinnehavere.

Han har også hatt sine nedturer. Rykter om overdreven drikking, dopbruk, utroskap og gambling har svermet skuespilleren, som i perioder også har blitt kritisert for sine prestasjoner foran kamera.

- Ikke noe skam å be om hjelp

Affleck begrunnet også hensynet til barna for at han har gjennomgått behandling.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger der. Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

- Dette er det første av mange skritt mot en positiv tilbakekomst, skrev Affleck på Facebook.

Saken fortsetter under bildet.

FORELDRE: Jennifer og Ben med to av sine tre barn, Seraphina (t.h.) og Samuel. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Jennifer og Ben med to av sine tre barn, Seraphina (t.h.) og Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trapper ned «Batman»-ansvar

Det var store forventninger da Affleck i fjor tok over stafettpinnen som Batman og Bruce Wayne i «Batman vs. Superman: Dawn of Justice». Filmen ble en kassasuksess, og spilte inn over sju milliarder kroner. Den var imidlertid ingen favoritt blant kritikerne.

Likevel har Affleck en rekke Batman-planer framover. Blant annet filmen «The Batman» som Affleck etter planen skulle regissere.

Saken fortsetter under bildet.

«BATMAN»: Ben Affleck trapper ned på «Batman» jobbing, og skal ikke regissere neste film. Foto: NTB scanpix
«BATMAN»: Ben Affleck trapper ned på «Batman» jobbing, og skal ikke regissere neste film. Foto: NTB scanpix Vis mer

I januar avslørte han imidlertid at han ikke kommer til å regissere den kommende filmen - selv om han har tittelrollen.

- Å ha denne rollen krever fokus, lidenskap og den beste framføringen jeg klarer. Det har etter hvert blitt klart at jeg ikke kan gjøre begge jobbene på det nivået som kreves, het det i en uttalelse fra skuespilleren, ifølge CNN.

LES OGSÅ: - Bruker 11 millioner på fødselen