ANKOMST: Paprazzi-fotografene var til stede da Ben Affleck ankom flyplassen i Atlanta i går, hvor Jennifer Garner for tiden spiller inn film. Foto: Scanpix
ANKOMST: Paprazzi-fotografene var til stede da Ben Affleck ankom flyplassen i Atlanta i går, hvor Jennifer Garner for tiden spiller inn film. Foto: ScanpixVis mer

Ben Affleck ble med eks-kona på jobb

Ben Affleck bor i gjestehuset på eiendommen Jennifer Garner har leid med barna, mens hun spiller inn film.

FAMILIETID: Dette bildet er et av de siste som ble tatt av familien sammen før nyheten om bruddet sprakk tidlig i juli. Foto: Scanpix
FAMILIETID: Dette bildet er et av de siste som ble tatt av familien sammen før nyheten om bruddet sprakk tidlig i juli. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke, én dag etter deres 10 års bryllupsdag, kom nyheten om at Ben Affleck (42) og Jennifer Garner (43) skal skille seg.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi ber om at barnas privatliv blir respektert. Takk for forståelsen», skrev paret i en uttalelse.

Siden den gang har det blitt klart at bruddet mellom dem er langt ifra bittert.

Ifølge kilder skal de fortsette å bo sammen, og kort tid etter skilsmisseannonseringen dro de på ferie til Bahamas sammen.

Nå har stjernene igjen bevist at det ikke er noe ondt blod mellom dem og at de setter barna først; mens Jennifer spiller inn i film i Atlanta, bor Ben i gjestehuset på eiendommen hun har leid slik at han kan tilbringe tid med Violet (9), Seraphina (6) og Samuel (3).

Saken fortsetter under bildet.


– Ben har jobb der nede han også, men først og fremst er han der for å være sammen med barna mens er på filmsettet, forteller en kilde til UsWeekly.
 

Ben er knust


Selv om skuespillerparet har understreket at avgjørelsen om å ta ut skilsmisse er gjensidig, virker det likevel som om de ser på situasjonen som et stort nederlag.

Særlig «Operasjon Argo»-regissøren, som i Oscar-talen sin i 2013 avslørte at ekteskapet krevde hardt arbeid, skal ta ekteskapsoppløsningen tungt.

- Han er helt knust. Ingen har planer om at noe sånt skal skje. Ben kjempet hardt, men til slutt var denne løsningen den beste for barna, og for ham og Jen, sa en kilde til People tidligere i uken.

LES OGSÅ: Scott Disick bryter stillheten etter Kardashian-bruddet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.