Ben Affleck åpner seg om skilsmissen for første gang

- Dette er selvfølgelig en veldig vanskelig tid.

FREMDELES VENNER: Selv om Ben Affleck og Jennifer Garner har gått hver til sitt har de klart å bevare vennskapet, sier Affleck. Her er duoen sammen på den røde løperen under Golden Globe Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix
FREMDELES VENNER: Selv om Ben Affleck og Jennifer Garner har gått hver til sitt har de klart å bevare vennskapet, sier Affleck. Her er duoen sammen på den røde løperen under Golden Globe Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO:  Filmstjernene Ben Affleck (43) og Jennifer Garner (43) sjokkerte Hollywood, da det ble kjent at deres ti år lange ekteskap var historie.

Paret har barna Violet (10), Seraphina (7) og Samuel (4) sammen, og kort tid etter bruddet oppstod det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres, Christine Ouzounian (29).

For to uker siden lettet Garner på sløret om flere ting fra det havarerte forholdet - blant annet om Bens påståtte affære.

- Vi hadde allerede vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om barnepiken. Hun hadde ingenting å gjøre med vårt valg om å skilles. Hun var ikke en del av lingningen.

- Dårlig dømmekraft? Ja. Det er ikke bra for barna når barnepiken forsvinner fra livet deres. Jeg måtte ta en samtale med dem om hva ordet skandale betyr, fortalte hun i et intervju med Vanity Fair.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG STEMNING: Like før bruddet ble kjent virket det som om stemningen var anspent mellom paret da de ble observert sammen med datteren og en venninne.  Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Like før bruddet ble kjent virket det som om stemningen var anspent mellom paret da de ble observert sammen med datteren og en venninne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er gode venner

Videre sa Garner at hun ikke hatet eksmannen, men at han kunne være vanskelig å leve med.

- Han er mitt livs kjærlighet. Og hva kan jeg gjøre med det? Han er den mest brilliante personen i et hvilket som helst rom. Og det mest karismatiske og sjenerøse mennesket.

- Han er bare en komplisert mann. Jeg pleier alltid å si: «Når solen skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge, avslørte hun.

Bryter tausheten

Ben Affleck selv har forholdt seg taus om både bruddet og ekskonas uttalelser - frem til nå.

- Det virker aldri som om det er et bra tidspunkt å få privatlivet sitt invadert på. Dette er selvfølgelig en veldig vanskelig tid, forteller han i et intervju med New York Times.

Når det kommer til kommentarene Jennifer ga til Vanity Fair, sier han følgende:

- Hun får lov til å snakke om bruddet. Hun følte at hun ønsket å diskutere det, få det ut og bli ferdig med det slik at hun senere kan si: «Jeg har allerede snakket om dette, og jeg kommer ikke til å gjøre det igjen».

Saken fortsetter under bildet.

FREMDELES EN FAMILIE: Fem måneder etter at bruddet ble kjent viste eksene seg samme på handletur med barna i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
FREMDELES EN FAMILIE: Fem måneder etter at bruddet ble kjent viste eksene seg samme på handletur med barna i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Affleck, som snart er aktuell i superheltfilmen «Batman v. Superman», kom også med lovord om sin tidigere partner.

- Jennifer er super. Hun er en fantastisk person. Vi er gode venner. Jeg traff henne i dag morges. Slik er virkeligheten min for tiden, deler han.

Skuespillerparet forelsket seg i hverandre på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003, og to år senere ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Karibien.

Rytene om at duoen levde separate liv startet allerede i fjor vår, og etter at de selv bekreftet skilsmissen, har de vært gjennom en tung tid.

Likevel prøver eksene å være der for hverandre og barna, og de blir til stadighet observert sammen som en familie.

- Dette er selvfølgelig ikke det jeg så for meg da jeg løp ned stranda sammen med ham, men her er jeg altså nå, sa Garner til Vanity Fair.

- Vi må fremdeles hjelpe hverandre å komme oss gjennom dette. Han den eneste personen som virkelig vet sannheten om ting, og jeg er den eneste personen som vet noe av hans sannhet.

LES OGSÅ: - Skilsmissen inneholder en skikkelig saftig historie