VAKRE SØSTRE: Både Gigi og Bella Hadid har store navn i moteverden, og de begge er svært ettertraktet blant de største motehusene i verden.  Foto: Broadimage
VAKRE SØSTRE: Både Gigi og Bella Hadid har store navn i moteverden, og de begge er svært ettertraktet blant de største motehusene i verden. Foto: BroadimageVis mer

Bella Hadid poserer naken seks måneder etter søsteren

Den nitten år gamle supermodellen nølte ikke da hun fikk tilbud om den spesielle fotoshooten.

SEOGHØR.NO: Bella Hadid (19) er i likhet med sin storesøster, Gigi Hadid (21), en av verdens mest ettertraktede modeller.

Til tross for hennes unge alder har hun allerede kapret jobber for noen av verdens største motehus, og har frontet forsiden av blader som Wonderland, ELLE og Harper's Bazaar. 

I februar fikk Gigi mye oppmerksomhet da hun kastet klærne på forsiden av franske Vouge, og nå følger Bella i storesøsterens fotspor.

I september-utgaven av franske Vouge er Bella og modell Taylor Hill (20) avbildet på forsiden i matchende sorte antrekk.

Den vakre 19-åringen er også avbildet i en bildeserie i bladet, der Bella er splitter naken. Et av bildene viste hun frem på sin egen Instagram-konto.

Saken fortsetter nedenfor.

- Du er så vakker

«#Freeingthenipple for franske Vouge med mine brødre Mert Alas og Marcus Pigott. Takk for at dere åpnet øynene mine for en ny kunstform. Jeg elsker dere! Takk for muligheten, Vouge», skriver hun under bildet.

I skrivende stund har nesten 200.000 personer gitt uttrykk for at de liker bildet, mens over 1700 personer har lagt igjen en kommentar i kommentarfeltet.

«Et vakkert bilde og en vakker kvinne», skriver en.

«DU ER SÅ VAKKER», skriver en annen.

Ifølge Daily Mail er bildene av Bella knipset av de kjente fotografene Mert Alas og Marcus Pigott, som ofte samarbeider i forskjellige moteserier.

Det var de samme fotografene som tok forsidebildet av Gigi tidligere i år. 

Saken fortsetter nedenfor.

And here's the version where I'm wearing mostly Chanel N°5 ;) lol @vogueparis

Et bilde publisert av Gigi Hadid (@gigihadid)

Bestevenninne med Kylie Jenner

Både Bella og Gigi er kjent for sitt vakre ytre, men også for å være nære venninner av «Keeping up the Kardashians»-stjernene Kendall (20) og Kylie (19) Jenner. 

Nylig var Bella på plass på Turks- og Caicosøyene sammen med Kylie, i anledning feiringen av hennes 19-årsdag.

Begge delte en rekke bilder fra den eksotiske turen på sine Instagram-profiler. 

more chillin

Et bilde publisert av Bella Hadid (@bellahadid)

happy birthday Ky Baby....life would be boring without you

Et bilde publisert av Bella Hadid (@bellahadid)

LES OGSÅ: Khloé Kardashian avslørte krefthemmelighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.