Bella Hadid overrasket i årets dristigste kjole

Den unge supermodellen sørget for at alles øyne var på henne på den røde løperen i Cannes.

VÅGALT KJOLEVALG: 19 år gamle Bella Hadid var ikke den største stjernen på «The Unknown Girl»-premieren i Cannes tirsdag kveld, men hun var garantert den som vekket mest oppsikt. Den unge toppmodellen var flere ganger faretruende nær en pinlig «kjoleglipp». Foto: NTB Scanpix
VÅGALT KJOLEVALG: 19 år gamle Bella Hadid var ikke den største stjernen på «The Unknown Girl»-premieren i Cannes tirsdag kveld, men hun var garantert den som vekket mest oppsikt. Den unge toppmodellen var flere ganger faretruende nær en pinlig «kjoleglipp». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hvert år strømmer verdens største stjerner til filmfestivalen i Cannes, der de kappes om å stråle mest i sine flotte designerkjoler.

Og det er ikke bare Hollywood-kjendiser som kaster glans over den røde løperen. Også smekre supermodeller inntar gjerne de celebre filmpremierene i den franske kystbyen.

Da thrillerdramaet «The Unknown Girl» hadde premiere tirsdag kveld, sørget toppmodellen Bella Hadid (19) for at det ble spenning på den røde løperen også.

Bella, som er søsteren til Kendall Jenners (20) bestevenninne Gigi Hadid (21), stilte nemlig i dét som må være årets dristigste kjole på den franske filmfestivalen.

- Kjolen hennes hadde skjæringer flere steder, noe som gjorde henne svært utsatt for å vise mer enn hun hadde håpet, skriver Daily Mail om Bellas vågale antrekk.

Saken fortsetter under bildene.

HEIT I RØDT: Bella Hadids mørke hår og lyse hud stod i flott kontrast til den dristige, blodrøde silkekjolen hennes.  Foto: NTB Scanpix
HEIT I RØDT: Bella Hadids mørke hår og lyse hud stod i flott kontrast til den dristige, blodrøde silkekjolen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den unge supermodellen var et syn i den enkle, men altså svært sexy røde silkekjolen sin. Couture-kreasjonen kommer fra Alexandre Vauthiers vår- og sommerkolleksjon for 2016, ifølge ELLE.

Daily Mail påpeker at 19-åringes attributter og lange lemmer virkelig kom til sin rett, og at hun stjal showet fra resten av stjernene på filmpremieren.

Blottet trusene sine

Nettstedet HollywoodLife har på sin side valgt å publisere et mer uheldig bilde av Bella fra den røde løperen. Der har modellen et øyeblikk mistet kontrollen på kjolen sin, slik at de innebygde trusene hennes er blitt synlige.

- Bella følte seg sikkert latterlig sexy i denne kjolen med splitt, men hun hadde helt klart ikke ventet seg en så oppsiktsvekkende motetabbe! skriver nettstedet.

Se flere bilder fra «The Unknown Girl»-premieren nedenfor - inkludert Bellas kjoletabbe.

Selv om Bella Hadids triumf på den røde løperen ble falmet av truse-flashingen, kan hun trøste seg med å være i celebert selskap.

Forrige uke gikk Amal Clooney (38) på en lignende smell under sin Cannes-debut, og i fjor stod den franske filmstjernen Sophie Marceau (49) for årets «truseglipp»«Mad Max: Fury Road»-premieren.

LIKER Å VISE HUD: Både på filmfestivalens åpningsgalla forrige uke (t.v), og på celebre De Grisogono Party tirsdag, var Bella Hadid relativt dristig antrukket. Ved disse anledningene unngikk hun derimot å vise mer enn planlagt.  Foto: NTB Scanpix
LIKER Å VISE HUD: Både på filmfestivalens åpningsgalla forrige uke (t.v), og på celebre De Grisogono Party tirsdag, var Bella Hadid relativt dristig antrukket. Ved disse anledningene unngikk hun derimot å vise mer enn planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her bryter Victoria Beckham løftet sitt - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer