Belinda blir buddhist

80-talls ikonet Belinda Carlisle kaster seg på Hollywoods buddhist-bølge.

BUDDHIST: Belinda hevder hennes nye religion har fått henne til å dempe ned på festinga. Foto: Scanpix
BUDDHIST: Belinda hevder hennes nye religion har fått henne til å dempe ned på festinga. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt liv!


SEHER.NO: "Heaven is a Place on Earth"-sangeren - som levde et heftig partyliv sammen med resten av jentegruppa The Go-Gos på 80-tallet- har lagt om livet helt siden hun først oppdaget religionen for fem år siden.


- Jeg verken røyker, drikker, eller tar narkotika. Jeg er veldig engasjert i buddhisme, sier hun til Sydney Morning Herald ifølge nettstedet Contactmusic.


Andre kjendiser som har falt for den østlige religionen er blant andre "Pretty Woman"-skuespiller Richard Gere og "The Matrix"-stjernen Keanu Reeves.


Belinda (48) - som i fjor gjorde suksess i det amerikanske TV-programmet "Celebrity Duets" - er imidlertid fast bestemt på at hennes nye religion ikke er en impulshandling for å beholde plassen i rampelyset.


- Jeg startet å lese bøker av Dalai Lama, og ble grepet av buddhismen. Tidligere har ikke religion påvirket meg, men nå føler jeg at jeg har funnet noe annet, sier Carlisle.


LES OGSÅ: Han er tidenes snik!


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer