Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Bekymret for karrieren etter utroskapsskandalen

Basketballstjernen er redd for å bli utpekt som syndebukken.

I HARDT VÆR: Tristan Thompson er nybakt far, men det likevel er ikke ting som det skal på hjemmebane. Foto: NTB scanpix
I HARDT VÆR: Tristan Thompson er nybakt far, men det likevel er ikke ting som det skal på hjemmebane. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Basketballstjernen Tristan Thompson (27) er i hardt vær om dagen, etter at han tidligere denne måneden ble tatt på fersken i å være utro mot kjæresten Khloé Kardashian (33).

Videoer av 27-åringen i het omfavnelse med andre kvinner ble spredt i utenlandske medier kun dager før Khloé fødte parets felles datter True.

Flere kjendiser har flokket seg rundt «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen for å vise sin støtte, mens andre har uttrykket sin avsky mot NBA-spillerens upassende oppførsel.

Overfor nettstedet HollywoodLife forteller en kilde at Tristan nå er livredd for at utroskapsskandalen skal gå utover karrieren hans.

- Han er irritert fordi han nå er bedre kjent for å være utro mot Khloé Kardashian enn han er for å spille basketball. Tristan har vært i dårlig form denne sesongen, etter at han røk en muskel i leggen i fjor. Han er bekymret for karrieren sin, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

BASKETSTJERNE: Tristan Thompson har spilt for NBA-klubben Cleveland Cavaliers siden 2011. Foto: NTB scanpix
BASKETSTJERNE: Tristan Thompson har spilt for NBA-klubben Cleveland Cavaliers siden 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kjemper for karrieren

Kilden HollywoodLife har snakket med forteller at 27-åringen er stresset etter alt dramaet på hjemmebane, noe som går utover innsatsen hans på banen.

- Det hjelper virkelig ikke for Tristan at fansen buer på ham under kamper, og at navnet hans stadig dukker opp i media. Tristan er redd for at han blir utpekt til syndebukken for at laget gjør det dårlig om dagen, og at fansen klandrer ham for å ha fått laget til å miste fokus. Han er under et enormt press og han er svært stresset om dagen, sier kilden og legger til:

- Han føler bokstavelig talt at han kjemper for å redde karrieren sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Fansen venter fremdeles i spenning på at Tristan eller Khloé skal bryte tausheten om utroskapsskandalen.

I en teaser for mandagens episode av «The Ellen DeGeneres Show», snakker imidlertid Khloés storesøster, Kim Kardashian (37), om hendelsen.

- Stakkars Khloé.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sier hun til DeGeneres.

Videre forklarer hun at hun støtter søsteren sin i den tøffe tiden.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sier Kim og fortsetter:

- Jeg har laget en regel med broren min. Og den er at dersom det er en baby involvert, kommer jeg ikke til å si noe negativt, fordi en dag kommer True til å se det. Det er virkelig et rot.

Tatt på fersken

Det var tidligere denne måneden at ryktene om at Thompson skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste begynte å spre som seg ild i tørt gress.

Den britiske tabloidavisa Daily Mail publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket lener den ukjente brunetten seg inntil 27-åringen, før de deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Tristan er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skriver:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Voitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

Det har også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ i saken sammen med videoen.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært et par siden september 2016, og i desember året etter avslørte hun at de ventet sitt første barn sammen.

Vesle True Thompson ble født 12. april - bare noen dager etter at utroskapsskandalen rundt Khloé og Tristan slo ned som en bombe i media.

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer