Britney Spears:

- Bekymret for hva som kan skje hvis faren dør

Popstjernens nærmeste skal frykte det verste.

FARENS SYKDOM: Popstjernen Britney Spears har trukket seg tilbake fra rampelyset på grunn av farens helstilstand. Nå skal popstjernens nærmeste være bekymret for 37-åringen. Foto: NTB scanpix
FARENS SYKDOM: Popstjernen Britney Spears har trukket seg tilbake fra rampelyset på grunn av farens helstilstand. Nå skal popstjernens nærmeste være bekymret for 37-åringen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av januar kom den overraskende beskjeden om at Britney Spears (37) tar pause fra popkarrieren på ubestemt tid.

Årsaken til pausen, som inkluderer at «Britney: Domination»-konsertene hennes i Las Vegas settes på vent, er at faren hennes er blitt alvorlig syk.

Ifølge E! Online skal James «Jamie» Spears (66) ha fått en livstruende sykdom, og hans verdensberømte datter ønsker derfor å være ved hans side så mye som mulig.

- Faren reddet livet hennes

Nå skriver RadarOnline at Britneys elskede far kjemper for livet på sykehuset, og at tilstanden hans skyldes en sprukken tarm.

En kilde sier til RadarOnline-podkasten «Straight Shuter» at medlemmer av familien er svært bekymret, og lurer på hvem som skal ta vare på Britney hvis det verste skulle skje.

- Faren til Britney reddet livet hennes, bokstavelig talt. Da livet hennes raknet i sømmene, var det faren hennes som trådte til og tok ansvaret for hver eneste lille ting i livet hennes, sier kilden.

FAR OG DATTER: Faren til popstjernen, James «Jamie» Spears har hjulpet Britney gjennom de trøblete årene i livet hennes. Her er de to avbildet sammen i november. Foto: NTB scanpix
FAR OG DATTER: Faren til popstjernen, James «Jamie» Spears har hjulpet Britney gjennom de trøblete årene i livet hennes. Her er de to avbildet sammen i november. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Gud hjelpe henne

Etter at Britney Spears hadde sitt svært omtalte sammenbrudd for over et tiår siden, ble hun satt under farens vergemål. Ordningen er siden blitt permanent. Hvis faren hennes går bort, er Britneys nærmeste visstnok usikre på hvordan stjernen vil klare seg.

SAMMENBRUDDET: Her er popstjernen avbildet i 2007 etter at hun barberte av seg alt håret sitt. Foto: NTB scanpix
SAMMENBRUDDET: Her er popstjernen avbildet i 2007 etter at hun barberte av seg alt håret sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Under farens hjelp og veiledning har Britney kommet seg tilbake på høyden på oppsiktsvekkende vis. Hun har gått fra et sammenbrudd der hun barberte av seg håret og mistet ansvaret for barna sine, til i dag - hvor hun har utsolgte show i Las Vegas. Det er takket være faren hennes!

- Hvis det skjer noe med denne mannen ... Gud hjelpe henne. Han er alt for henne, legger kilden til om Britney.

Britney har trukket seg unna rampelyset - og sosiale medier - etter kunngjøringen om farens dårlige helse.

Kilden forteller til nettstedet at James sin tilstand blir verre og at det er flere komplikasjoner med den sprukne tarmen. Men familien skal fortsatt være positive og holder fast ved håpet om at han vil bli frisk igjen.

Vis mer

Styrer livet til Britney

I 2016 kom det frem at faren fortsatt styrer store deler av livet til sin verdensberømte datter, selv om det har gått mye bedre med Britney de senere årene.

Den gang hevdet en kilde til Star at hun fortsatt må få tillatelse fra faren til å gjøre ting, samtidig som han følger med på alt hun gjør, ifølge Aftonbladet.

- Når hun er ute på reise sjekker noen hva hun ser på TV, og all porno er fjernet fra hotellenes TV-menyer.

Pappa Jamie skal også ha styrt det sosiale livet til datteren, samtidig som egne stylister bestemte hva hun skulle gå med.

- Hun kan ikke gå til en bar eller snakke med noen bak scenen når hun opptrer. Hun har noen med seg hele tiden for å sørge for at hun ikke sier noe dumt.

- De behandler henne som en 10-åring, avsluttet kilden.

Vis mer

Takket faren sin

Britney har tidligere uttalt at hun er veldig takknemlig for all støtten og hjelpen hun har fått fra faren sin.

- Pappa reddet livet mitt. Jeg ville sikkert ikke vært her uten hans innsats. Han sluttet å jobbe da jeg ikke ville leve mer. Jeg skylder ham alt, har en takknemlig Britney tidligere uttalt til Daily Star.

Det var i 2007 ting virkelig begynte å gå galt for Britney Spears.

Som tidligere nevnt fulgte hennes mange unge fans med fra sidelinjen mens Britney blant annet ble avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, angrep en bil med paraply og kjørte bil med sin sønn Sean Preston på fanget, mens han fortsatt var en baby.

Vis mer

Tok bladet fra munnen

Nedturen endte med et brak, da Britney i 2008 ble innlagt til psykiatrisk behandling, og fikk diagnosen bipolar lidelse.

Samme året tok hun bladet fra munnen om problemene som hadde fulgt henne det foregående året. Ikke bare ble hun fratatt barna, men hennes far tok over økonomien hennes som datterens verge.

- Jeg gikk gjennom så mye med barna mine og Kevin på tidspunktet. Han bare forlot meg og jeg var knust, sa hun i et intervju med MTV i 2008.

- Folk trodde at jeg hadde blitt gal, men folk barberer hodene sine hele tiden. Jeg gikk gjennom mye, men det var egentlig bare jeg som hadde en rebelsk periode, eller at jeg følte meg fri, sa Spears videre i intervjuet.

Tilbake på beina

Popstjernen har de siste årene virkelig kommet seg på beina igjen, etter flere tøffe år med personlige problemer.

Hun har funnet lykken med modell og danser Sam Asghari (25), og har tjent gode penger på sitt eget show i Las Vegas, «Piece of Me».

Se dette innlegget på Instagram

🎀🎀🎀 @samasghari

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

«Toxic»-sangeren har dessuten barna Sean Preston (13) og Jayden James (12) med eksmannen Kevin Federline (40), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

«Om Britney Spears klarte seg gjennom 2007, klarer du deg gjennom dagen» har blitt et populært meme på nettet de siste årene.

Budskapet printes på kaffekrus og er beskrivelsen til folks vekkerklokker på smarttelefoner - slik at budskapet kommer opp når alarmen går av.

Vis mer

LES OGSÅ: Politiet tilkalt etter nervøst sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer