Teddi Mellencamp:

Bekymret for alvorlig syk datter (4 md.)

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen deler åpenhjertig om tiden før datteren Doves kommende operasjon.

OPPDATERER: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp oppdaterer offentligheten i påvente av datteren Doves operasjon. Foto: Teddi Mellencamp / Instagram
OPPDATERER: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp oppdaterer offentligheten i påvente av datteren Doves operasjon. Foto: Teddi Mellencamp / Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske TV-stjernen Teddi Mellencamp (39) har i de senere årene vært å se i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

I serien har hun vist seerne smakebiter fra sitt eget Hollywood-liv, og ektemannen Edwin Arroyave (43) og barna Slate (7) og Cruz (5) har også vært involvert.

Mellencamp, som er datteren til rockestjernen og låtskriveren John Mellencamp (68), har tidligere vært åpen om at hun slet med å bli gravid med sitt tredje barn.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Sjelden tilstand

Men i slutten av februar kom det siste barnet i ungeflokken på tre, nemlig datteren Dove (4 md.), til verden. Det kunngjorde Mellencamp på sin egen Instagram-profil.

Fem måneder senere, i begynnelsen av juli, avslørte den ferske trebarnsmoren at Dove var blitt diagnostisert med den sjeldne tilstanden kraniosynostose, ifølge People.

Ifølge NHI er kraniosynostose en tilstand der de ulike beina i skallen vokser sammen og lukker seg for tidlig. Det vil hindre skallen i å vokse og bli større og gi plass for den voksende hjernen.

Dette medfører at den snart fem måneder gamle babyen må gjennomgå en nevrologisk operasjon.

I et Instagram-innlegg delte stjernen den alvorlige beskjeden med følgerne sine. Mellencamp skrev blant annet at hun var nervøs og bekymret. Hun var dessuten nølende til å dele datterens helseproblem med offentligheten, men følte at hun kunne bruke plattformen til å nå ut til andre i lignende situasjoner.

«Vi er så takknemlige som har et fantastisk lag med leger og kirurger som har fanget opp dette i et tidlig stadium», skrev hun blant annet.

Kommentarfeltet under innlegget ble fylt med lykkeønskninger.

«Ber for dere!», skrev en følger.

«Sender deg min kjærlighet og støtte», kommenterte en annen.

Oppdaterer om kommende operasjon

Nå, litt over en uke etter at hun delte nyheten, gir Mellencamp en oppdatering om minstedatterens kommende operasjon.

Det gjør hun i sin egen podkast kalt «Teddi Tea Pod».

I podkasten, gjengitt av People, forteller 39-åringen at det viste seg å være noe galt under en av Doves første helsesjekker. Barnelegen sa at datteren kanskje kunne ha torticollis. Dette er en medfødt eller ervervet feilstilling av hodet der hodet er bøyd til den ene siden og dreid, ifølge Store Medisinske Leksikon.

STOLTE: Michael Bublé og kona Luisana Lopilatos, holdt nylig en direktesending på Instagram, hvor den tidligere kreftsyke sønnen deres, Noah, dukket opp. Reporter: Christian Wehus. Video: @Michael Bublé. Vis mer

Under den neste konsultasjonen ble Mellencamp og den lille datteren henvist videre til en nevrokirurg.

Deretter måtte Dove gjennom en CT-undersøkelse, noe Mellencamp beskriver som ubehagelig.

- Jeg ventet på resultatene og plutselig hadde jeg panikk og store bekymringer, forteller hun, og fortsetter:

- Den kvelden ringte de og sa at hun hadde kraniosynostose og trengte operasjon.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

Videre berømmer trebarnsmoren ektemannen for å ha vært en god støtte i den tøffe situasjonen de befinner seg i, i påvente av operasjon.

- Vi lever i troen, og vi vet at det kommer til å gå bra, men det er vanskelig akkurat nå. De sier at ansiktet hennes kommer til å bli veldig hovent etter operasjonen, og at hun ikke kommer til å forstå hva som skjedde, meddeler realityprofilen.

Operasjonen skal angivelig skje den 30. juli. Rekonvalesensen foregår i omtrent én uke på sykehus og noen uker hjemme.

Overraskende graviditet

Graviditeten med Dove kom nokså overraskende på Mellencamp og ektemannen.

Realitystjernen gikk nemlig gjennom fertilitetsbehandlinger ved sine to tidligere svangerskap, og slet dessuten med flere spontanaborter.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Til Us Weekly åpnet hun seg om den hyggelige hendelsen.

- Mannen min sa «Jeg vil virkelig ikke at du skal gå gjennom IVF (Vitro fertilisering/prøverør, journ.anm.) igjen, det var brutalt». Det var så mange runder, men denne gangen gjorde vi virkelig ingenting, fortalte hun, og la til:

FAMILIE: Teddi Mellencamp er gift med Edwin Arroyave. Her er de avbildet med de felles barna Slate og Cruz, og Arroyaves datter, Isabella, som han har fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Teddi Mellencamp er gift med Edwin Arroyave. Her er de avbildet med de felles barna Slate og Cruz, og Arroyaves datter, Isabella, som han har fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg var på ferie! Hadde det bare gøy med familien min! Det var en skikkelig overraskelse. Jeg visste det ikke engang, fordi jeg har en uregelmessig syklus, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Slår hardt ned på affære-påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer