Bekreftet ryktene ved å vise seg sammen

Den unge skuespillerstjernen Emma Roberts var på shopping med sin nye flamme.

IKKE SINGEL LENGER: Emma Roberts skal, ifølge flere amerikanske medier, ha funnet kjærligheten med Chord Overstreet. Foto: All Over Press
IKKE SINGEL LENGER: Emma Roberts skal, ifølge flere amerikanske medier, ha funnet kjærligheten med Chord Overstreet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Julia Roberts' niese, Emma Roberts (20), er på vei til å bli en av Hollywoods store stjerner. Tidligere har «Scream 4»-skuespilleren uttalt at hun aldri kunne tenke seg å date en mann som er mer enn et par år eldre enn seg selv.

- De kan kanskje være et par år eldre, men ikke mer, sa hun ifølge ShowbizSpy.com i juni.

Nå har hun fått ønsket sitt oppfylt, men bare såvidt, skriver flere amerikanske medier.

Den 20 år gamle skjønnheten har vært linket til «Glee»-skuespilleren Chord Overstreet (22) siden april, men paret har så langt ikke villet vise seg offentlig. 

Fram til nå.

Tirsdag bekreftet nemlig Roberts og Overstreet romansen ved å vise seg sammen i full offentlighet mens de shoppet i Notting Hill Gate i London, skriver blant annet Popeater.


Julia Roberts' niese har tidligere hevdet at hun gir streng beskjed dersom noen av vennene hennes blir interessert i menn som er ganske mye eldre.

- Jeg har venner som blir interessert i eldre menn, og sier: «Åh, han er så søt». Men fyren er 30 år gammel. Da ber jeg dem om å skjerpe seg, har hun uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har veldig skjeve tenner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer