Kate Hudson:

Bekreftet romanseryktene på den røde løperen

Kate Hudson er stormende forelsket.

FORELSKET: Kate og kjæresten Danny var ikke redde for å vise følelser på den røde løperen. Foto: Shotwell / Rex / Shutterstock
FORELSKET: Kate og kjæresten Danny var ikke redde for å vise følelser på den røde løperen. Foto: Shotwell / Rex / Shutterstock Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Kate Hudson (38) viste onsdag kveld frem sin nye flamme, musiker Danny Fujikawam på den røde løperen.

Den spesielle anledningen var filmpremiere på hennes mor, Goldie Hawns (71) nye film «Snatched» i Hollywood.

KYSSER: Kate og Danny er ikke redde for å vise sin kjærlighet offentlig. Foto: Xactpix/Splash News
KYSSER: Kate og Danny er ikke redde for å vise sin kjærlighet offentlig. Foto: Xactpix/Splash News Vis mer

38-åringen viste frem kjæresten på sosiale medier like før premieren, hvor hun blant annet sa: «Baby, du ser så kjekk ut» på sin Snapchat-konto.

Romanseryktene startet allerede i mars da de ble observert kyssende i Los Angeles. Det later til at paret har vært uadskillelige siden.

Paret dro i mars på en liten kjærlighetstur til New York, og Danny har i ettertid også feiret den amerikanske skuespillerens bursdag, sammen med hennes venner, ifølge People.

Mye kan tyde på at Danny passer godt inn i 38-åringens liv.

- Kates frie personlighet har alltid blitt tiltrukket av musikere, sier en kilde nær skuespilleren.

Det kan imidlertid ikke se ut til at det vil bli et bryllup med det første.

- Kate nyter dette. På dette tidspunktet er det ikke seriøst, forteller kilden.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNER: Mye kan tyde på at Kate har arvet mye fra moren som også er en verdenskjent skuespiller. Her er Kate sammen med moren Goldie Hawn da Goldie fikk en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: Charbonneau/rex/shutterstock
STJERNER: Mye kan tyde på at Kate har arvet mye fra moren som også er en verdenskjent skuespiller. Her er Kate sammen med moren Goldie Hawn da Goldie fikk en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: Charbonneau/rex/shutterstock Vis mer

Arm i arm

Det var i mars det ble kjent at skuespilleren hadde møtt en ny flamme. Den gang vandret nemlig paret arm i arm gjennom New Yorks gater.

- Kate tok tak i ham og slynget armene rundt ham. De kysset og var ikke flaue i det hele tatt. Hun var veldig flørtete, fortalte et øyenvitne til Us Weekly i mars.

Det er imidlertid ikke første gang 38-åringen har falt for musikere. Hun har nemlig vært gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (50), som hun har sønnen Ryder (13) med. Og i tre år var hun forlovet med «Muse»-stjernen Matt Bellamy (38).

Kate og Matt har sønnen Bingham (5) sammen.

BARN: Kate viser stolt frem barna, Ryder og Bingham. Foto: Buckner/variety/rex/shutterstock
BARN: Kate viser stolt frem barna, Ryder og Bingham. Foto: Buckner/variety/rex/shutterstock Vis mer

Datet 14 år yngre stjerne

I desember 2014 kom nyheten om at Kate Hudson (38) og kjæresten Matt Bellamy (38) hadde brutt forlovelsen.

Et halvt år senere, gjorde Nick Jonas (24) det slutt med den tidligere «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (25) etter to år som kjærester.

Det tok imidlertid ikke lang tid før ryktene begynte å svirre om Kate og den 13 år yngre artisten.

Men da «Close»-sangeren ble spurt om forholdet til stjernen gikk journalisten rett på og spurte popidolet om han noensinne hadde vært intim med 38-åringen.

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, sa han, ifølge E!Online.com.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å skrive da jeg fikk vite babyens kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer