Scarlett Johansson og Colin Jost:

Bekreftet kjærlighets-ryktene på ball

Turtelduene skjuler ikke lenger følelsene.

STRÅLTE SAMMEN: Romanseryktene mellom skuespiller Scarlett Johansson og TV-profil Colin Jost er endelig bekreftet. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Romanseryktene mellom skuespiller Scarlett Johansson og TV-profil Colin Jost er endelig bekreftet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste månedene har det dukket opp flere romantiske bilder av skuespiller Scarlett Johansson (33) og «Saturday Night Live»-profilen Colin Jost (35).

Det har dermed blitt spekulert i om Johansson hadde funnet lykken på nytt, men nå er det ikke lenger noen tvil.

Torsdag tok nemlig «Lucy»-stjernen med seg Colin på the American Museum of Natural History Gala i New York, der de gladelig stilte opp på bilder sammen.

Ifølge Daily Mail skal den blonde skjønnheten ha vært romantisk involvert med 35-åringen siden mai, etter at hun var med i en episode av «Saturday Night Live», og ble med stjernene på en fest i etterkant.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, fortalte et øyenvitne den gangen til nettstedet Radar Online og fortsatte:

- De sto i baren foran alle og klinte minst to ganger før de minglet med de andre menneskene.

Saken forsetter nedenfor.

GODT HUMØR: Colin Jost hadde på seg en elegant sort dress med matchende sløyfe. Foto: NTB scanpix
GODT HUMØR: Colin Jost hadde på seg en elegant sort dress med matchende sløyfe. Foto: NTB scanpix Vis mer
KLASSISK SKJØNNHET: Scarlett var ikledd en rød stroppeløs kjole fra Yves Saint Laurent på gallaen. Foto: NTB scanpix
KLASSISK SKJØNNHET: Scarlett var ikledd en rød stroppeløs kjole fra Yves Saint Laurent på gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Føler meg heldig

Under Emmy Awards i september åpnet «Saturday Night Live»-profilen seg om forholdet med Scarlett for første gang.

- Hun er veldig kul... Det er vanskelig å si noe negativt om henne, hun er ganske fantastisk. Jeg er veldig glad. Jeg føler meg heldig, sa han, ifølge People.

Det var i januar i år det ble kjent at Scarlett Johansson og den franske journalisten Romain Dauriac (34) hadde gått hver til sitt etter å ha vært gift i to år.

De giftet seg i 2014, samme år som de fikk datteren Rose (3) sammen. Etter bruddet har eks-paret vært involvert i en bitter strid om omsorgen for datteren. Romain ønsket å ta med datteren til hjemlandet sitt, noe som var uaktuelt for Scarlett.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttalte Romains advokater til New York Post i mai.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Scarlett Johansson og Romain Dauriac giftet seg i 2014, men skal ha gått hver til sitt forrige sommer. I januar ble bruddet mellom dem kjent. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Scarlett Johansson og Romain Dauriac giftet seg i 2014, men skal ha gått hver til sitt forrige sommer. I januar ble bruddet mellom dem kjent. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail ble skilsmissen fullført i slutten av september, men det endelige utfallet av omsorgssaken er ennå ikke offentlig kjent.

Fra 2008 til 2011 var Scarlett Johansson gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (41). Han er i dag gift og har to barn med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (30).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Scarlett blant annet en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (57).

LES OGSÅ: Fridde til kjæresten i lavvo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer