RØPET SEG?: Cameron Diaz fortalte at hun hadde blitt fan av baseball-laget Yankees, der Alex Rodriguez spiller. Foto: All Over Press
RØPET SEG?: Cameron Diaz fortalte at hun hadde blitt fan av baseball-laget Yankees, der Alex Rodriguez spiller. Foto: All Over PressVis mer

Bekreftet hun forholdet her?

Cameron Diaz kan ha forsnakket seg i nytt intervju...

SEHER.NO: Skuespilleren Cameron Diaz har den siste tiden blitt koblet til baseball-stjernen Alex Rodriguez, som er eksen til Kate Hudson og Madonna.

I et nytt intervju med magasinet Harper's Bazaar kan det virke som om Diaz bekrefter forholdet, men det gjør hun i så fall på en svært vag måte.

- Da jeg vokste opp, holdt jeg med Los Angeles Dodgers, men nå er jeg en New York Yankees-fan, forteller Cameron til magasinet.

Rodriguez, som har vært koblet til Madonna, spiller for baseball-laget Yankees. Nylig forlot Cameron Diaz stjernes leilighet, og det var det som startet romanseryktene.

Likevel ønsker ikke filmstjernen å røpe noe mer om vennskapet til A-Rod, men forteller i intervjuet at hun ikke bryr seg om paparazzi-fotografene lenger.

- Jeg tror jeg har bygget opp en motstand til fotografene. Jeg orker ikke bruke energi på det. Jeg kommer bare til å leve livet mitt, for jeg vet hvem jeg er, hva jeg gjør, og hvem jeg gjør det med, sier hun.

Rodriguez og Kate Hudson gjorde det slutt i desember 2009.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med slemme gutter