Bekreftet graviditet kun dager etter bryllupet

«Chuck»-stjernen Sarah Lancaster venter sitt første barn.

TV-STJERNE: Sarah Lancaster spiller lillesøsteren til Chuck, Ellie, i den Viasat 4 sendte tv-serien «Chuck». Her er hun med Zachary Levi, som spiller Chuck. Foto: © NBC Universal
TV-STJERNE: Sarah Lancaster spiller lillesøsteren til Chuck, Ellie, i den Viasat 4 sendte tv-serien «Chuck». Her er hun med Zachary Levi, som spiller Chuck. Foto: © NBC Universal Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske skuespillerinnen og tv-stjernen Sarah Lancaster (30), kjent fra Viasat 4-serien «Chuck», har hatt et travelt år så langt.

Lørdag giftet skuespillerinnen seg med advokatkjæresten Matthew Jacobs i en privat seremoni i Sør-California, og tirsdag kunne paret avsløre at de også venter sitt første barn sammen, skriver People.

Lancaster og Jacobs, som har vært sammen i to år, forteller at de er overlykkelige over familieforøkelsen.

- Dette er en virkelig lykkelig tid i våre liv. Vi er ekstatiske over å starte en familie og vår bryllupshelg var rett og slett perfekt, sier de to i en pressemelding.

Under bryllupsseremonien bar Lancaster en kjole fra Amsale, mens brudgommen hadde på seg en vintagedress fra 1960-tallet.

I tillegg til rollen som Ellie, Chucks lillesøster i NBCs spionkomiserie «Chuck», er skuespillerinnen kjent fra serier som «Saved by the Bell: The New Class», «Everwood» og «What about Brian».

For tiden spiller hun også inn den uavhengige filmen «The Good Doctor» med Orlando Bloom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Nå har hun blitt mamma