Bekreftet forlovelsen for første gang

- Jeg har vært hos min forlovede i Frankfurt, røpet Christina Vukicevic, mens alle var opptatt av noe helt annet...

Christina Vukicevic bekrefter forlovelsen med fotballkjæresten Vadim Demidov. De er begge inne i en tung tid med hver sine saker som har vakt stor medieinteresse. Foto: SCANPIX
Christina Vukicevic bekrefter forlovelsen med fotballkjæresten Vadim Demidov. De er begge inne i en tung tid med hver sine saker som har vakt stor medieinteresse. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I det siste har det stormet rundt Norges hotteste kvinnelige friidrettsutøver Christina Vukicevic (25). Helt uskyldig er hun blitt trukket inn i den mye omtalte e-postsaken. Hennes egen far og tidligere trener Petar (56) blir beskyldt for å ha forhørt seg om dopingstoffer. I tillegg er det blitt påstått, noe han har tilbakevist, at han skal ha foreslått doping for en eller flere utøvere som han tidligere trente.

Verken Christina eller lillebroren Vladimir (21) er på nåværende tidspunkt mistenkt i saken, men det har vært et stort behov fra pressen å få dem i tale. Tidligere denne uken kalte søskenparet derfor inn til pressekonferanse på Ullevaal Stadion for å snakke ut om den vanskelige tiden.

Tidligere i år presenterte Se og Hør den hyggelige nyheten om at Christina og fotballkjæresten Vadim Demidov (26) har forlovet seg. Bryllupet skal stå i 2014. Så langt har verken hun eller Vadim villet kommentere gladnyheten – før nå.

- Jeg kan si at treningen for meg i det siste har gått veldig bra. Jeg har vært hos min forlovede i Frankfurt, og det er ikke en dag det har gått uten at jeg eller han har åpnet en nettavis og det har stått saker om hans etternavn eller mitt eget. Som det har vært skrevet har vi hatt mye å snakke om både med humoristisk sans og ganske trist.

Lenger ute i pressekonferansen snakket Christina også om hvordan familiens etternavn er blitt skitnet til i den pågående e-postsaken. Hun hintet dermed om at hun har vært inne på tanken om å bytte navn.

- Nå heter jeg ikke Demidov ennå, siden jeg er forlovet som dere sikkert vet, sa Christina på pressekonferansen før hun raskt tenkte seg om og fortsatte:
 
- Hans navn er vel heller ikke det beste om dagen.

Christina siktet da til pengesaken som Vadim er involvert i. Nylig var pappa Sergej Demidov (51) ute i media og hevdet at agenter hadde lurt sønnen hans for millionbeløp. Totalt skal det dreie seg om 2,5 millioner kroner. Agentene skylder pengene fra da Vadim gikk fra Hønefoss til Rosenborg  senhøsten 2007.

Spilleren ble lovet andeler av overgangssummen, men han har ennå ikke mottatt en krone. Sergej har sagt til Se og Hør at han vurderer å anmelde saken.

Sergej hyret også inn den kjente pengeinnkreveren Espen Lie (57) i håp om å komme til bunns i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sa ja til Vadim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer