Bekreftet forholdet på den røde løperen

- Jeg tror vi allerede har tatt det til neste steg.

KOM SAMMEN: Aksel Svindal og Julia Mancuso kom sammen til både ESPY Awards og festen i forkant, der dette bildet er tatt fra. Foto: Maury Phillips/WireImage.com
KOM SAMMEN: Aksel Svindal og Julia Mancuso kom sammen til både ESPY Awards og festen i forkant, der dette bildet er tatt fra. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Norges superalpinist Aksel Lund Svindal (27) skal lenge ha hatt et godt øye til den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (26). Men paret har tidligere konsekvent omtalt seg selv som gode venner, selv om det tidligere i sommer ble avslørt at de var sammen i Norge.

Nå bekrefter de to endelig at de er mer mellom dem enn vennskap. Det var under ESPYS Awards i helgen at de to innrømmet forholdet til Access Hollywood, da de to kom sammen på idrettens Oscar-utdeling. 

- Hun brukte omtrent ti ganger så lang tid på å bli klar som meg, men så ser hun også ti ganger bedre ut, sa Aksel Lund Svindal sjarmerende i intervjuet.


Deretter får Julia spørsmål om hvor lenge de to egentlig har datet.

- Hmm, det er et komplisert spørsmål, sier hun, før hun legger til.

- Men vi har tilbrakt sommeren sammen nå. Jeg var i Norge i en måned og han besøkte meg i Maui.

Da ser intervjueren sitt snitt til å spørre om de to ikke bør ta det neste steget.

- Jeg tror vi allerede har tatt det til neste steg, sier Aksel kryptisk, noe intervjueren ser ut til å legge langt mer i.

- Ja, ved å gå sammen på den røde løperen, skynder Julia seg med å legge til.

De to ble på nytt koblet sammen under OL i Vancouver i vinter, der de begge vant medaljer i alpint. Spekulasjonene startet da Aksel skrev denne meldingen på Twitter: «The big favorite Lindsey Vonn won the women’s downhill ahead of my favorite Julia Mancuso. Nice Julia!!»


I etterkant nektet han for at de to var kjærester i intervju med Dagbladet.

- Det er noen man heier mer på enn andre, uten at det ligger noe mer bak det enn det. Vi er ikke kjærester, men du har jo en historie der, som gjør at jeg står nærmere henne enn de fleste andre, sa han.

Se intervjuet med Aksel og Julia her Intervjuet er ca 2 minutter ut i klippet (ekstern link)

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nyter dagene i Norge med vakre Julia


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer