Amy Schumer:

Bekreftet forholdet i forrige uke - giftet seg i skjul

Amy Schumer overrasket med bryllup i Malibu tirsdag.

NYGIFT: Amy Schumer overrasket pressen da hun plutselig la ut bryllupsbilder på sin Instagram-konto kun dager etter at forholdet var offentlig. Foto: NTB Scanpix / Instagram
NYGIFT: Amy Schumer overrasket pressen da hun plutselig la ut bryllupsbilder på sin Instagram-konto kun dager etter at forholdet var offentlig. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var Amy Schumer (36) som selv la ut bilder på sin Instagram-konto av seg selv og kjæresten, nå ektemannen Chris Fisher (37). På bildene var komikeren komikeren iført brudekjole, mens ektemannen hadde på seg smoking.

Bryllupsnyheten kom kun noen dager etter at hun hadde bekreftet forholdet, på Ellen DeGeneres 60-årsfest, der hun la ut bilder fra en fotoboks av seg selv og Chris som kysser.

Ifølge People giftet Amy og Chris seg i Malibu tirsdag denne uken foran en rekke av sine venner, deriblant Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David og David Spade. Rundt 80 gjester var til stede.

- Jepp

Alt hun skrev til bildene hun la på Instagram fra bryllupet, var «Yup» - altså «jepp». I bildeserien kan du blant annet også se at Amy får et kyss på pannen av sine gode venninne Jennifer Lawrence.

Og det kan se ut som hundene hennes kommer løpende inn midt under seremonien, som ble avholdt på stranden. Det nygifte paret stråler av glede på samtlige av bildene som er publiserte.

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Kom som et sjokk

Ryktene om at Amy hadde funnet kjærligheten med Chris begynte å svirre i november. Ifølge E! News ble duoen først observert sammen under en middag i New York, og siden har de blitt sett sammen ved en rekke anledninger.

I tillegg til å jobbe som kjøkkensjef, har Amys ektemann også skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook». Ifølge Daily Mail tok Chris over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010; en gård som har vært i drift siden 1961. Chris er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.

Men turtelduene er kun blitt sett offentlig ved to anledninger. Det ene gangen var under Amys opptreden på «Saturday Night Live», og den andre på Ellens bursdagsfest. Begge i 2018.

Men at de to skulle gå hen å gifte seg, kom som et sjokk på de fleste amerikanske medier.

Vil ikke ha gaver

Like etter at Amy Instagram hadde delt bilde av de to fra bryllupsdagen, la hun ut et nytt innlegg på Instagram, der hun ber fansen om å ikke sende henne gaver, men heller donere penger til ofrene etter skolemassakren i Florida - samt støtte opp om strengere våpenlover.

No gifts but consider a donation to @everytown

A post shared by @ amyschumer on

Skummelt å være forelsket

Amy var sammen med Ben i et knapt år. Før bruddet uttalte hun at hun var redd for at forholdet skulle ta slutt.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg takler det ikke. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid noe negativt: «Dette var en fin siste uke sammen», sa hun til Marie Claire.

Hun innrømmet også at det ikke er helt lett å ha henne som kjæreste.

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste.

Den morsomme blondinen, som gjerne bruker sitt eget kjærlighetsliv som inspirasjon til spøker, fortalte i 2015 at hun drømte om både mann og barn.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa Amy til People.

Guttegæren

Den populære «Trainwreck»-stjernen har også snakket åpenhjertig om sine egne seksuelle erfaringer.

I et intervju med Vogue fortalte hun følgende om sin egen ungdomstid:

- Jeg var alltid guttegæren, men jeg var ikke promiskuøs.

Venninnene hennes besto stor sett av jenter som gikk på katolsk skole og hadde et dårlig rykte, heter det i Vogue-artikkelen.

- De utagerte seksuelt flere år før meg. Jeg elsket å være i nærheten av det der, men jeg hadde ikke sex før jeg var 17. Og jeg utførte ikke oralsex før langt uti college-tiden min, røpet Hollywood-stjernen overfor Vogue.

KLAR TALE: Amy Schumer har snakket ut om kroppspresset i Hollywood flere ganger. Hennes nye show er intet unntak. Video: Netflix Vis mer

Les også: Slik feiret kjendisene valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer