Lasse Matberg:

Bekreftet forhold: - Det er surrealistisk

For en drøy måned siden avslørte Lasse Matberg at han var i et forhold. Det fikk mye oppmerksomhet.

MYE OMTALT: Lasse Matberg har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Tidligere i vår var det én spesiell nyhet som ble mye omtalt. Foto: Tor Lindseth
MYE OMTALT: Lasse Matberg har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Tidligere i vår var det én spesiell nyhet som ble mye omtalt. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

For tre måneder siden kunne Lasse Matberg (35) juble høyt da han vant årets sesong av realitysuksessen «Farmen kjendis». I den svært jevne finalen slo han komiker og kompis Terje Sporsem (44) på målstreken.

Matberg og Sporsem skal lede sitt helt egne program på TV 2 i sommer, i forbindelse med TelemarksVeka.

Det er ingen hemmelighet at Matberg har blitt en stor favoritt hos mange de siste årene, og også gjennom «Farmen»-oppholdet fikk han mye oppmerksomhet.

På hjemmebane er det også liten tvil om at han får oppmerksomhet, spesielt fra én spesiell dame. I april kunne nemlig Se og Hør avsløre at Matberg hadde fått seg kjæreste - en godt bevart hemmelighet.

Surrealistisk

Overfor Se og Hør kunne han fortelle at kjæresten er legestudent og tidligere modell Synne Domèrt Gulliksen.

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Jeg vil gjerne holde den delen av livet mitt mest mulig privat, men jeg kan bekrefte at jeg er en lykkelig mann om dagen, røpet han til Se og Hør.

Bare minutter etter at nyheten sprakk, var ansiktet hans å se i alle landets store nettaviser med store overskrifter om det nye forholdet. Oppmerksomheten han fikk forteller han nå om i et intervju med VG, i forbindelse med at han er aktuell med ny strikkebok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer