Lasse Matberg:

Bekreftet forhold: - Det er surrealistisk

For en drøy måned siden avslørte Lasse Matberg at han var i et forhold. Det fikk mye oppmerksomhet.

MYE OMTALT: Lasse Matberg har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Tidligere i vår var det én spesiell nyhet som ble mye omtalt. Foto: Tor Lindseth
MYE OMTALT: Lasse Matberg har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Tidligere i vår var det én spesiell nyhet som ble mye omtalt. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

For tre måneder siden kunne Lasse Matberg (35) juble høyt da han vant årets sesong av realitysuksessen «Farmen kjendis». I den svært jevne finalen slo han komiker og kompis Terje Sporsem (44) på målstreken.

Matberg og Sporsem skal lede sitt helt egne program på TV 2 i sommer, i forbindelse med TelemarksVeka.

Det er ingen hemmelighet at Matberg har blitt en stor favoritt hos mange de siste årene, og også gjennom «Farmen»-oppholdet fikk han mye oppmerksomhet.

På hjemmebane er det også liten tvil om at han får oppmerksomhet, spesielt fra én spesiell dame. I april kunne nemlig Se og Hør avsløre at Matberg hadde fått seg kjæreste - en godt bevart hemmelighet.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

Surrealistisk

Overfor Se og Hør kunne han fortelle at kjæresten er legestudent og tidligere modell Synne Domèrt Gulliksen.

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester. Jeg vil gjerne holde den delen av livet mitt mest mulig privat, men jeg kan bekrefte at jeg er en lykkelig mann om dagen, røpet han til Se og Hør.

Bare minutter etter at nyheten sprakk, var ansiktet hans å se i alle landets store nettaviser med store overskrifter om det nye forholdet. Oppmerksomheten han fikk forteller han nå om i et intervju med VG, i forbindelse med at han er aktuell med ny strikkebok.

- Det er surrealistisk. Det kom ut i Se og Hør en fredag, og et kvarter seinere så var det overalt i alle nettavisene. Jeg har stått i liknende ting før, men for henne var det nok uvant. Det kan kjennes litt som å miste eierskapet til noe du har så nært, sier han til avisen.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Lom har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer

- Trygge på hverandre

35-åringen forteller også at han ble overrasket over all oppmerksomheten kjærestenyheten fikk. Heldigvis er han i et trygt og stabilt forhold.

- Vi er trygge på hverandre og vet hva vi betyr for den andre, sier han til VG.

Sivilstatusen klarte «Farmen kjendis»-vinneren å holde skjult fra offentligheten i lang tid. Ifølge ham selv handler det om at han har fått så mye oppmerksomhet etter seieren, at han ønsker å holde enkelte ting for seg selv.

OVERRASKELSE: «Skal vi danse»-publikummet virket å storkose seg da gjestedanser Lasse Matberg dro fram en spesiell detalj under sin dans med Jørgine «Funkygine» Vasstrand. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I tillegg til å gå helt til topps i den gjeve gårdskonkurransen, var han i 2019 en av deltakerne i den italienske versjonen av «Skal vi danse». Også der stakk han av med seieren, sammen med dansepartneren Sara Di Vaira.

I tillegg til å ha medvirket i to tv-programmer har Matberg også en stor følgerskare på Instagram, noe den britiske tabloidavisen Daily Mail tidligere har fanget opp. For noen år siden omtalte de ham som «Den kjekke, norske vikingen».

LES OGSÅ: Grønt lys for «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer