Grammys 2017:

Bekreftet bryllupsryktene fra scenen

- Min ektemann og min sønn - dere er grunnen til at jeg gjør dette, sa Adele fra scenen. 

VILLE DELE: Adele brakk den ene prisen sin i to. Angivelig skal artisten ha hatt et ønske om å dele den med Beyoncé, som hun skrøyt av under en av takketalene sine. Foto: NTB Scanpix. 
VILLE DELE: Adele brakk den ene prisen sin i to. Angivelig skal artisten ha hatt et ønske om å dele den med Beyoncé, som hun skrøyt av under en av takketalene sine. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

(Seoghør.no): Natt til mandag, norsk tid, var det duket for den stjernespekkede prisutdelingen Grammy Awards i Los Angeles. Adele Adkins (28) ble den store vinneren og «Hello»-sangeren hentet ut hele fem priser i løpet av natten.

Imidlertid er det Adeles takketale for «Årets album» fokuset har vært på.

Ryktene begynte å svirre da 28-åringen for første gang omtalte sin kjæreste gjennom fem år, Simon Konecki (42), som hennes «ektemann». Dette skriver People.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: Adele klinte til med sin partner og trolig ektemann, Simon Konecki under nattens Grammy utdeling. Foto: NTB Scanpix. 
KLINTE TIL: Adele klinte til med sin partner og trolig ektemann, Simon Konecki under nattens Grammy utdeling. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Etter å ha brukt mye av talen sin på å skryte Beyoncé (35), som var nominert i samme kategori, opp i skyene, gikk stjernen over på menneskene hun har tett rundt seg.

- Grammys, jeg setter pris på det. Akademiet, jeg elsker deg. Min manager, min ekstemann og min sønn - dere er grunnet til at jeg gjør dette, sa «Hello»-sangeren fra scenen.

Artisten har frem til nå omtalt Konecki som hennes kjæreste og partner. Paret har sønnen Angelo (4) sammen og holder både han og deres privatliv ute av medienes søkelys.

Delte prisen med Beyoncé

Like etter at 28-åringen hadde levert sin hjertevarme tale fra scenen, knakk hun like gjerne prisen sin i to.

Hun skal angivelig ha hatt et ønske om å dele den med sin kollega, Beyoncé.

RØRT: Beyoncé var tydelig rørt da Adele skrøyt henne opp i skyene under takketalen sin fra scenen. Foto: NTB Scanpix. 
RØRT: Beyoncé var tydelig rørt da Adele skrøyt henne opp i skyene under takketalen sin fra scenen. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

I presserommet like etterpå fortalte Adele hvordan det føltes at albummet hennes vant.

- Som jeg sa i talen min er «Lemonade» «årets album» for meg. En del av meg døde innvendig som Beyoncé fan. Jeg skal ikke lyve, røpet hun fra scenen.

- Jeg heiet fullstendig på henne og stemte på henne. Jeg følte at det var hennes tid til å vinne. Hva f*** må hun gjøre for å vinne årets album?, fortsatte hun.

Har fått ring på fingeren

Artisten fikk ryktene til å svirre da hun før nyttår viste seg offentlig med noe som lignet en giftering, på riktig finger.

Flere av ryktene sa at paret planla å gifte seg allerede i julen, og nå kan det imidlertid se ut til at Adele og Konecki endelig er blitt mann og kone.

Paret har vært sammen siden 2011, men holdt en lav profil frem til de i 2012 annonserte at de ventet sitt første barn sammen.

STÅENDE  APPLAUS: Adele mottok stående applaus fra salen etter at hun åpnet showet med sin store hit, «Hello». Foto: NTB Scanpix.
STÅENDE  APPLAUS: Adele mottok stående applaus fra salen etter at hun åpnet showet med sin store hit, «Hello». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Adele har tidligere åpnet seg om sin perfekte og selvsikre partner.

- Jeg har ikke noe ønske om å være sammen med noen i show business fordi vi alle har et ego, fortalte hun til Vanity Fair.

- Han føler seg ikke truet av noen suksess i livet mitt, og det er en fantastisk ting. Dette er det mest seriøse forholdet jeg har vært i, fortsatte hun.

En kilde nær paret skal angivelig ha meldt til Daily Mail at paret hadde et ønske om å gifte seg i juleferien slik at datteren til Konecki, som han har fra tidligere, skulle få være til stedet.

- Det kan se ut til at det blir i julen, men de ønsker å holde detaljer privat, sa kilden.

- Adele har ikke engang på seg forlovelsesringen sin. De er et privat par og ønsker kun sine kjæreste og nærmeste tilstedet, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: Adele avbrøyt George Michael-hyllest