Markus Neby:

Bekreftet brudd på direkten

P3morgen-Markus er blitt singel.

BRUDD: I en radiosending med Silje Nordnes og Ronny Brede Aase bekreftet Markus Neby at han er blitt singel. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
BRUDD: I en radiosending med Silje Nordnes og Ronny Brede Aase bekreftet Markus Neby at han er blitt singel. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære P3morgen-programleder Markus Neby bekreftet i fredagens sending at han er blitt singel etter et fem år langt forhold.

Det var P3morgen-kollega Ronny Brede Aase som fikk Markus til å røpe bruddet, etter at han overraskende spurte om de ikke snart skulle snakke om at Markus er blitt singel.

- Det er trist, men bruddet har vært så fint som et brudd kan være, svarte Markus til kollegaen.

Videre har Markus forklart at det er viktig for ham at lytterne til programmet vet at han og eksen fremdeles har god kontakt.

- Vi hadde en samtale der vi snakket om at vi er glad i hverandre, men at det er riktig å gå videre etter fem fine år.

Se og Hør har vært i kontakt med Markus Neby, som ikke ønsker å kommentere noe utover radiosendingen.

BRYTEKAMPEN: En hysterisk oljebryting-video av Silje Nordnes og daværende P3-programleder Live Nelvik, ble svært populær under P3-aksjonen i 2013. I 2014 gjorde gutta det samme. Video: NRK/P3 Vis mer Vis mer

- Ok sommer

Programlederne i P3morgen deler flittig av seg om sitt eget liv. Også programleder Silje Nordnes har tidligere avslørt på direkten at hun var blitt singel. Det gjorde hun for et drøyt år siden.

I en sending hadde Silje nemlig problemer med å svare på hvordan sommeren hadde vært.

- Sommeren har egentlig vært helt ok, sa hun kort.

På spørsmål fra kollega Ronny om hvorfor sommeren bare hadde vært «helt ok», svarte Silje følgende:

- Jeg er singel.

Videre fleiper medprogramleder Markus Neby om at hun var tilbake på markedet igjen, en påstand hun selv ikke var helt med på.

- Jeg er ikke helt på markedet igjen, altså, svarte hun.

AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Spurte om Katarina hadde blitt dødssyk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer