«Vanderpump Rules»:

Bekrefter utroskap

- Jeg var egoistisk og tok hensynsløse avgjørelser.

UTRO: Tom Sandoval har gått ut med en offentlig unnskyldning etter utroskapsskandalen. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB
UTRO: Tom Sandoval har gått ut med en offentlig unnskyldning etter utroskapsskandalen. Foto: Chris Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar hadde den tiende sesongen av den populære realityserien «Vanderpump Rules» premiere. Midt oppi det hele har det den siste uken stormet rundt kjæresteparet Ariana Madix (37) og Tom Sandoval (39), som har vært sammen i hele ni år.

Forrige fredag gikk det sjokkbølger gjennom Hollywood om at sistnevnte hadde vært utro med ingen ringere enn Raquel Leviss (28), også kjent fra realityserien «Vanderpump Rules».

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

Nyheten skal ha kommet som en overraskelse for alle rundt, inkludert Madix, som hadde blitt ført bak lyset. Affæren skal ifølge People ha pågått i nærmere sju måneder.

I kjølvannet av utroskapsskandalen har Sandoval nå gått ut med en offentlig unnskyldning for andre gang - og denne gangen glemte han ikke å beklage seg til Madix.

- Veldig ødeleggende

Nå legger realitystjernen seg flat på Instagram, hvor han skriver følgende til følgerne sine:

«Jeg vil først og fremst be om unnskyldning til alle jeg har såret gjennom denne prosessen. Mest av alt vil jeg be Ariana om unnskyldning. Jeg gjorde feil, jeg var egoistisk og tok hensynsløse avgjørelser som såret noen jeg elsker. Ingen fortjener å føle den smerten så traumatisk og offentlig».

Han fortsetter:

«Jeg kan bare forestille meg hvor ødeleggende dette har vært for Ariana og alle rundt oss. Jeg føler meg virkelig forferdelig på grunn av det. Det jeg angrer mest på er at jeg ydmyket Ariana. Jeg har aldri ment å skuffe så mange mennesker, inkludert våre kjære familier og venner».

Videre skriver 39-åringen at kjærligheten hans for Madix alltid har vært sterk. Han mener derimot at deres beste øyeblikk sammen aldri ble fanget på kamera, i likhet med deres utfordringer som par.

«Jeg er utrolig lei meg for at det endte slik det gjorde. Valgene jeg tok såret så mange mennesker. Jeg handlet på en måte som ikke stemmer overens med hvem og hvordan jeg vil være. Jeg vil fortsette å reflektere og jobbe med meg selv».

HJERTEKNUST: I det spanske Netflix-programmet «Love Never Lies» får deltaker Sara se kjæresten sin Guillem være intim med en annen kvinne, og velger å ta hevn etter en hjerteskjærende reaksjon. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Også Leviss, som gjennom flere år har vært en nær venninne av Madix, har brutt tausheten etter skandalen.

«Jeg vil be om unnskyldning for mine handlinger og mine valg, først og fremst til Ariana og vennene mine. Og fansen som er så investert i forholdet vårt. Det er ingen unnskyldning. Jeg er ikke et offer, og jeg må stå for mine handlinger, og jeg angrer dypt på at jeg såret Ariana», er blant det hun skriver på Instagram.

Avkreftet åpent forhold

Da traileren for den pågående sesongen ble sluppet i januar, fikk fansen et innblikk i et rykte som trolig ga flere hakeslepp.

I et av klippene ble det nevnt Madix og Sandoval hadde et åpent forhold. Etter mye spekulasjoner bestemte førstnevnte seg raskt for å avvise ryktene. Det skrev blant andre Us Weekly.

«Vi har ikke et åpent forhold. Jeg er virkelig ikke så kul. Det trodde jeg var åpenbart», avkreftet hun på sin egen Twitter-profil og henviste til sniktitten i traileren.

Realitystjernen forklarte også hvorfor hun valgte å avklare statusen på forholdet deres, i stedet for å la folk vente i spenning mens serien sendes på TV.

«Altså, skal vi virkelig kaste bort flere episoder på å prøve å finne ut av det», skrev hun på Twitter.

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. VIdeo: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Forholdet til realityprofilene har vært en sentral del av serien helt siden Madix ble med i sesong to. Sandoval var først sammen med Kristen Doute (39), men gjorde det slutt da nevnte sesong gikk mot veis ende.

I 2014, like etter at sesong to var ferdig filmet, bekreftet Sandoval at han hadde begynt å date Madix.

LES OGSÅ: - Rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer